Ballonvaart, de avontuurlijke belevenis

Ballonvaart

Een ballonvaart kunt u ook cadeau geven! Dat zal een bijzondere herinnering zijn. En natuurlijk gaat u dan zelf ook mee. Via Geenhoogtevrees kunt u met onze organisatie doorspreken wat u precies voor ogen heeft voor de jarige of jubilaris: wij maken een arrangement op maat.

Bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees hanteren we scherpe prijzen voor een ballonvaart. Door de soms fabelachtige ervaringen is een ballonvaart zijn geld echt waard. U kunt ongerepte natuurgebieden bekijken, de zon op- of juist zien ondergaan en soms stijgen we zelfs even boven de wolken uit, zodat u het op het wolkendek kunt kijken!

Voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje reserveert u vandaag nog een ballonvaart op geenhoogtevrees.nl. Omdat wij over meer dan vijftien heteluchtballons beschikken, kunnen wij ook grotere ondernemingen van dienst zijn. De ballonvluchten vinden tegen zonsondergang plaats en na afloop kunt u via ons desgewenst een diner reserveren.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees organiseert alles aangaande uw ballonvaart volledig:

• Vip arrangementen of bedrijfsuitjes

• Avontuurlijk en ontspannend

• Een veilig gevoel staat bij Geenhoogtevrees vooraan

Als het einde van uw vlucht nadert, beweegt u zich van de weergaloze vergezichten terug naar de steeds nabijer komende details. Een uitgestrekt bos blijkt weer te bestaan uit individuele bomen, in een stadsbeeld ontwaart u straten en huizen. De beoogde plaats van landing komt naderbij en de spanning loopt op. Geenhoogtevrees zet u weer veilig en deskundig aan de grond.

Een luchtballon als reclamemateriaal? Dit is mogelijk bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees. Uw boodschap bereikt honderdduizenden mensen doordat de ballon over industrieterreinen, kantoren en achtertuinen vaart. Door de rustige gang is deze goed te zien. Bovendien kunt u uw relaties en klanten uitnodigen voor een ballonvaart in uw eigen ‘visitekaartje’.

Het team van Geenhoogtevrees staat al jaren garant voor de compleetste en veiligste ballonvluchten van Nederland. Ervaren piloten met veel vlieguren zorgen ervoor dat de ballonvaart perfect verloopt. Na de indrukwekkende ballonvaart brengen onze medewerkers op de grond de deelnemers per auto weer terug naar de opstijglocatie.

Ballonvaart, de avontuurlijke belevenis

Heeft u altijd al een ballonvaart willen maken? Dan bent u bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees op het juiste adres. Bij ons kunt u in absolute stilte boven steden en dorpen, bossen, weilanden en meren zweven. Zo kunt u de wereld vanuit een totaal ander perspectief bekijken. Boek daarom vandaag nog.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt zowel ochtend- als avondvluchten aan. Omdat kort na zonsopgang en kort voor zonsondergang er weinig thermiek in de lucht is, zijn die momenten het veiligst om een ballonvaart te maken. ‘s Winters is het mogelijk om ook op andere tijdstippen een ballonvaart te maken in verband met stabiele luchtcondities.

Wilt u weten wat echte stilte is? Dan is een ballonvaart wel iets voor u. Ontsnap aan de geluiden van alledag en geniet van de stilte tijdens een ballonvaart. Het geluid van de aarde zal uw oren nauwelijks bereiken. De stilte zal alleen worden onderbroken door de gasbrander.

Alles aangaande uw ballonvaart uitmuntend verzorgd met Geenhoogtevrees:

• Vip arrangementen of bedrijfsuitjes

• Spannend en rustgevend

• Veiligheid staat bij ons voorop

‘Kijk! Een luchtballon!’ De luchtballon heeft als vervoermiddel iets magisch. Het zweven in de lucht spreekt een ieder aan, maar niet iedereen durft in het mandje te stappen. Met een ballonvaart van Geenhoogtevrees weet u zeker dat u in veilige handen bent. De professionele ballonvaarders staan tot uw dienst.

Tip voor bedrijven: ga ballonvaren als bedrijfsuitje! U en uw collega’s helpen mee met alles wat komt kijken bij het organiseren van een eigen ballonvaart. Ook is het mogelijk om een spandoek met logo aan de ballon te verbinden. Deze bijzondere dag zal eindigen met een hapje en drankje. Er zal nog lang over nagepraat worden.

Een belevenis om nooit te vergeten

Een ballonvaart is een ongekend avontuur dat nergens anders mee is te vergelijken. Geenhoogtevrees.nl verzorgt sensationele ballonvaarten door heel Nederland. U kunt bij ons kiezen uit verschillende locaties, maar desgewenst ook een vlucht boven uw eigen regio of stad boeken. Op onze website leest u er alles over.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees heeft een vlot van zeventien heteluchtballonnen, waarmee u de perfecte ballonvaart kunt boeken. Ervaar ook de bijzondere sensatie in een dergelijk bijzonder vervoermiddel. Wij betrekken u er van het begin tot het eind bij en maken uw ballonvaart zo een onvergetelijk avontuur. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor een onvergetelijke ballonvaart in uw eigen omgeving kunt u bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees terecht. Wij doen er alles aan om samen met u een prachtige vlucht langs herkenbare plaatsen te maken. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat er een vergunning bij de gemeente wordt aangevraagd en zoeken wij een geschikte opstijgplaats in uw omgeving.

Alles betreffende uw ballonvaart perfect verzorgd met Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees:

• Veiligheid staat bij Geenhoogtevrees vooraan

• Vip arrangementen of uitjes

• Spannend en rustgevend

Heeft u gekozen voor reclame op een luchtballon? Dan kunt u natuurlijk uw potentiele klanten ook meenemen in deze luchtballon tijdens een unieke ballonvaart. Het is een unieke en bijzondere manier om uw bedrijfsnaam in het geheugen te griffen van mogelijke klanten, u vaart immers in een groot visitekaartje.

Naast een standaard ballonvaart kan Geenhoogtevrees u ook een diner op grote hoogte bieden. Tijdens de vlucht maakt de chef-kok aan boord twee warme gerechten klaar, terwijl u ondertussen geniet van het uitzicht. Als het eten klaar is, kunt ervan genieten met een uitzicht waar geen enkel ander restaurant aan kan tippen.

Uw ballonvaart is vlot geregeld met geenhoogtevrees.nl.

http://www.geenhoogtevrees.nl/