Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

Als een bedrijf groter wordt in tijden van economische crisis dan kan je gerust stellen dat ze het goed gedaan hebben. Een goed beleid is dan ook goud waard. Progressie betekent dat er nieuwe banen worden gecreëerd en dat is goed nieuws voor iedereen in Nederland. De werkloosheid is namelijk zelden zo hoog geweest dus u mag hier als werkgever behoorlijk trots op zijn. Uw bedrijfspand verkopen komt dan ook wellicht helemaal niet bij u op. Toch is het bedrijfspand verkopen een goede zet omdat u ongetwijfeld nieuwe mensen in dienst wilt nemen. Waar laat u al deze nieuwe werknemers? De ruimte zal zeker bij dit soort groeiende bedrijven beperkt zijn. Een bedrijfspand verkopen kan ook tegen gehouden worden door de emotionele waarde die het oorspronkelijke pand wellicht voor u en anderen heeft. Dat is helaas niet anders. Het heeft nu eenmaal geen zin om in die nostalgie te blijven hangen. Dan had u maar een andere business moeten kiezen. De zakenwereld is hard en dat geldt voor iedere commerciële instelling maar ook in de dienstverlening. Er is niemand die op u zal gaan wachten. Progressie is dan ook een belangrijk sleutelwoord in de zakenwereld. Een te klein bedrijfspand verkopen voor een grotere en modernere versie is dan ook te allen tijde een uitstekend plan. Bent u toch zo gehecht aan de locatie, dan kunt u wellicht het bedrijfspand verkopen en in de buurt een ander gebouw laten bouwen. Zo maakt u geen verlies als het erop aan komt te moeten verhuizen naar een inferieure plek. U wilt immers wel gemakkelijk bereikbaar blijven voor klanten en potentiële cliënten. Vaak zijn dit soort panden dan ook te vinden op een bedrijventerrein in de buurt van een snelweg en vaak aan de rand van een stad of dorp. Op die manier hebben burgers geen last van de vrachtwagens en is het voor handelaren gemakkelijk te bereiken.

Bedrijfspand verkopen via debm.nl

Een bedrijfspand verkopen kan nog best een lastig klusje zijn. Zeker als u al een nieuw pand op het oog hebt en u uw oude pand maar niet kan slijten. U wilt dit toch zeker zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat u zo snel mogelijk in de nieuwe vestiging zaken kunt gaan doen. Uw bedrijfspand verkopen kunt u daarom dan ook aan een makelaar overlaten. Een makelaar is vaak gespecialiseerd in de verkoop van gebouwen. Of het nu gaat om huizen, flats, kantoren of garages; er is altijd wel een goede makelaar bij u in de buurt te vinden. Een veel eenvoudigere manier is door dit via het prachtige internet te regelen. De website debm.nl kan u helpen met het bedrijfspand verkopen. Samen met de werknemers van deze site zult u ongetwijfeld in no time van uw pand verlost zijn. Dat staat als een paal boven water. U vindt deze makelaar simpelweg door het adres in de webbalk in te typen. Ook zijn ze eenvoudig te vinden door de sleutelwoorden “bedrijfspand verkopen” in te typen in een zoekmachine zoals Google. Deze website zal vast en zeker hoog in de ranking van Google staan en u zult hen daarom op de eerste pagina terug kunnen vinden. Dan kunt u direct overgaan tot het plaatsen van een advertentie. Uw bedrijfspand verkopen wordt u zo wel heel makkelijk gemaakt, dus waar wacht u eigenlijk nog op? Een leegstaand bedrijfspand verkopen levert u alleen maar voordelen op. Het gebeurd namelijk best vaak dat u al verhuisd bent maar dat de verkoop niet wil vlotten. Dan betaalt u dus dubbele huur. U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? De site van de bedrijfsmakelaar brengt u kosteloos in contact met potentiële kopers.

Probeer het eens snel

Want een bedrijfspand verkopen via deze website biedt vele voordelen. En om wat voor soort gebouw het ook gaat, bij de bedrijfsmakelaar bent u ongetwijfeld aan het goede adres. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onder andere:

  • kantoor
  • winkel
  • bedrijfsruimte
  • garagebox
  • horeca
  • showroom
  • grond
  • praktijkruimte

Dus de kans dat uw pand hier onder valt is absoluut zeer groot te noemen. Een bedrijfspand verkopen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Bij deze site kost een advertentie slechts 95 euro exclusief btw. En dan staat de advertentie er een vol jaar op. In de tussentijd hebt u dan vast en zeker een koper kunnen vinden. Het mooie is dat de site slechts werkt als bemiddelaar waardoor u eigenlijk alle touwtjes in handen hebt. En dat moet ook wel, u kent het gebouw op uw duimpje en daarnaast weet uzelf alles over de financiële situatie zoals de koopprijs en dergelijke. Het is dan ook belangrijk dat u het gesprek met de koper leidt. Eventueel kan de makelaar u tips en advies geven over hoe de verkoop het beste kan verlopen. U wilt immers niet opgescheept komen te zitten met enorm veel papierwerk. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Hebt u nog vragen over het bedrijfspand verkopen of denkt u alles al te weten over het bedrijfspand verkopen? Neem altijd het zekere voor het onzekere en neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met hen op. U vindt op de website vele manieren om in contact te kopen met de makelaar. Stuur eventjes een e-mail, bel ze even op of vul het contactformulier in. Zij zijn van alle markten thuis, zeker als het aankomt op uw bedrijfspand verkopen. Ze zullen u tegen deze lage tarieven optimaal begeleiden bij de verkoop.

http://www.debedrijfsmakelaar.nl/opslagruimte-huren.html