Bloemen bezorgen: altijd verzekerd van een vers boeket

Bloemen bezorgen: altijd verzekerd van een vers boeket. Dat is wat Topbloemen garandeert! Bloemen laten bezorgen is eenvoudig als u dit via Topbloemen doet. Bovendien bent u hier verzekerd van een vers boeket, wanneer u het ook besteld. Topbloemen biedt dan ook een 7 dagen versgarantie. De boeketten worden met de grootste zorg samengesteld door lokale bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen. Betaling kan ook achteraf worden gedaan. Wat u zelf het fijnste vindt en u het beste uitkomt. Als u er voor gekozen heeft om online te betalen voor, dan kunt u bij Topbloemen veilig betalen via iDEAL of PayPal. Wilt u bloemen laten bezorgen? Kunt echter geen keuze maken uit onze vele boeketten en moet het boeket een cadeau zijn? Dan kunt u ook een bloemenbon cadeau geven vanaf €7,50.

Bloemen bezorgen: ook mogelijk in het buitenland

Bloemen kunt u laten bezorgen door Topbloemen in heel Nederland. Er zijn echter nog veel meer locaties waarop de bloemen kunnen worden geleverd. Zo kunt u bloemen versturen naar adressen in meer dan 70 landen! Dit betekent dat u letterlijk de hele wereld kunt bereiken met een prachtig boeket, van Zuid-Amerika en Afrika tot aan Azië en Europa. Nu denkt u wellicht dat dit een dure zaak is? Dat is het zeker niet. Bij Topbloemen blijft het altijd betaalbaar en is het gegarandeerd een succes. Ook internationaal werken wij namelijk met door ons geselecteerde bloemisten, die onze bloemen verzenden. Zo hoeven de bloemen niet vanuit Nederland worden gestuurd naar bijvoorbeeld Aruba, maar zal een lokale bloemist in dat land de bloemen versturen.

Bloemen bezorgen met diverse extra’s

Bij Topbloemen is het ook mogelijk om bloemen te bezorgen met enkele extra’s. Zo kunt u een bloemen uitkiezen en deze versturen met een heerlijke fles wijn. U kunt zelf kiezen welke wijn u mee wilt sturen. Wilt u er een persoonlijke boodschap aan toevoegen? Ook dat is mogelijk! Er is altijd wel een reden om iemand een bloemen te versturen. Daarom zijn er ook zoveel mogelijkheden bij Topbloemen. U kunt ook iemand een bloemenbon cadeau geven of juist een prachtige plant cadeau doen. Ook een fruitmand behoort tot de mogelijkheden.

https://topbloemen.nl/