Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

De voordeligste badkamers

Hoogwaardige badkamers

Een tijdje geleden hebben mijn vrouw en ik besloten om eens rond te gaan kijken voor een bedrijf dat badkamers aanbood. Dit bleek in eerste instantie nog moeilijker dan wij in alvorens gedacht hadden terwijl je zou denken dat het toch niet moeilijk kan zijn om iemand te vinden die goede badkamers aanbiedt? Wij hebben eerst maar eens even naar badkamers gegoogeld en toen kwamen wij al snel uit bij Sanitairtotaal. Al snel werd ons duidelijk dat we hier wel eens aan het goede adres konden zijn wanneer we op zoek waren naar badkamers en dat bleek al heel snel geheel juist te zijn. Wij vinden het altijd erg belangrijk dat wij kwaliteitsspullen kopen en dat geldt dus ook wanneer wij eenmaal besloten hebben om te gaan investeren in een nieuwe natte cel. Een aantal jaren geleden is bij mijn vrouw reuma geconstateerd. Ik weet niet of u op de hoogte bent van het hoe en wat omtrent deze vervelende ziekte maar het komt er in het kort op neer dat mijn vrouw altijd veel last heeft. Gelukkig kan een warm bad haar vaak van haar pijn verlossen en daarom wilden wij dan ook kosten nog moeite sparen om een het voor haar zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Sanitairtotaal bleken wij geheel aan het juiste adres te zijn om al onze wensen uit te laten komen. Niet alleen hebben zij een enorme keus wanneer het gaat om badkamers, ook bieden zij een goede service. Zo wisten zij, om maar even een voorbeeld te noemen, precies wat mijn vrouw nodig had en wat haar reuma zou kunnen verzachten. Wij stuiten vaak op veel onbegrip en dan is het wel eens lekker dat je eens een luisterend oor tegen komt die je daarbij ook nog eens zeer waardevolle adviezen kan geven. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat wanneer het gaat om badkamers en goede dienstverlening u zich geen beter adres kunt wensen.

De voordeligste badkamers

Wij gaven het in het voorgaande al aan, wij hebben nogal wat eisen en wensen als het gaat om badkamers. Niet alleen is de gezondheid van mijn vrouw altijd een belangrijke factor wanneer het gaat om keuzes die wij moeten maken, in het geval van badkamers speelt ons huis en dan met name hoe het is ingedeeld ook een belangrijke rol mee. Wij hebben namelijk jaren geleden een mooi jaren dertig huisje gekocht. Wij droomden er al heel lang van om ons flatje in Amsterdam te verruilen voor een mooie authentieke woning in Monnikendam. Wij zijn mensen die toch meer van het platteland houden. Een huis was snel gevonden maar het enige nadeel was wel dat het huisje vroeger twee kleine badkamers had terwijl wij liever een grote wilden hebben. Gelukkig was dit voor Sanitairtotaal helemaal geen probleem. Wij zijn met een van hun vriendelijke medewerkers rond de tafel gaan zitten en hebben onze wensen en de beperkingen van ons huis aan haar voorgelegd. Gelukkig deed de dame die ons hielp helemaal niet moeilijk en kon ze in een relatief korte tijd een goed beeld van de situatie vormen. Er bleven nog tal van badkamers over waaruit wij konden kiezen. Wij moeten dan ook zeggen dat wij erg verbaasd waren dat wij ondanks onze specifieke eisen toch nog zoveel keus bleven houden, dat verwacht je niet, zeker niet wanneer je ziet hoe lang wij al op zoek waren geweest naar mogelijkheden maar wij vonden helaas elke keer weer de hond in de pot. Dat was hier geenszins het geval. Wij werden erg goed geholpen en in een zeer korte tijd hadden wij een geweldig plan opgesteld. Wij wisten werkelijk niet wat ons overkwam. Mijn vrouw werd er gewoon een beetje emotioneel van, en dat zegt wat want sinds het begin van ons huwelijk is ze niet zo geroerd geweest. Wij waren dus, om het even kort samen te vatten erg tevreden over:

  • de uitermate klantvriendelijke medewerkers die bij dit bedrijf in dienst zijn
  • het enorme aanbod dat dit bedrijf aan zijn klanten biedt, er is werkelijk geen ‘nee’ te koop als het gaat om badkamers
  • de enorm lage prijzen van de badkamers, daar zullen we het in de volgende alinea over hebben want dat kan niet in een zin duidelijk worden gemaakt

Functionele badkamers

Het belangrijkste vinden wij aan badkamers dat ze niet alleen mooi zijn maar dat ze ook duidelijk functioneel zijn. Wij zeggen wel eens gekscherend dat mijn vrouw en ik elkaar ook niet alleen hebben uitgezocht op het uiterlijk want dan waren we beide vrijgezel gebleven. Nou valt dat natuurlijk wel een beetje mee, wij beschikken namelijk over een humoristische inborst maar wanneer het gaat om badkamers zit er natuurlijk wel een kern van waarheid in. Goede badkamers kunnen ook goed gebruikt worden. Helemaal wanneer u bedenkt dat het ook veelvuldig gebruikt zal gaan worden willen wij graag keus hebben uit goede badkamers. Het is namelijk een veel voorkomend euvel dat mensen geld besparen op badkamers om vervolgens onder de koude douche te belanden. Dit bedoelen wij figuurlijk maar in praktijk blijkt dit vaak letterlijk het geval te zijn. Besparen leidt vaker tot leiden dan tot vreugde, mijn vader heeft het mij niet vaak genoeg kunnen vertellen. Daarom is het ook absoluut belangrijk dat u voldoende informatie inwint voordat u overgaat tot de aanschaf van uw natte cel. U wilt per slot van rekening toch geen dief van uw eigen portemonnee zijn? Koop daarom allemaal bij Sanitairtotaal!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/badkamers/

Gerelateerde artikelen

Last van daklekkage?

Rookkanaal aanleggen, voordelig en veilig door HGB-Trading

Goedkope topkwaliteit Jacuzzi’s