Mijnwereldverhaal
Image default
Vakantie

Dit zijn de leukste vakantiehuisjes in Nederland

Wil jij graag in een vakantiehuisje in Nederland overnachten, maar weet je niet waar je je zoektocht moet beginnen? In dit artikel geef ik je een aantal tips! Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten vakantiehuisjes die je kunt huren. Denk allereerst maar aan de locatie. Wil je liever in de duinen zitten of juist in de natuur? Of kies je toch voor het strand? Voor ieder wat wils dus!

 

Een huisje in de duinen

Als je in de duinen wilt zitten, is een luxe duinhuisje perfect. Hier zit je lekker in de duinen en je zit dicht bij de zee. Daarnaast heb je vaak ook een mooi uitzicht over de duinen en de zee. Een luxe duinhuisje huur je al vanaf ongeveer €100 per nacht.

 

Een luxe natuurhuisje

Wanneer je liever in de natuur wilt zitten, is een luxe natuurhuisje een aanrader. Hier zit je helemaal afgelegen en ben je lekker op jezelf in de natuur. Daarnaast is het vaak een stuk goedkoper dan een duinhuisje. Een luxe natuurhuisje huur je al vanaf ongeveer €50 per nacht.

 

Strandhuisje bij de zee

Als je liever dicht bij het strand wilt zitten, is een strandhuisje een goede optie. Hier zit je lekker dicht bij de zee en ben je vaak ook heel dicht bij de zee. Daarnaast is het vaak een stuk goedkoper dan een duinhuisje. Een strandhuisje huur je al vanaf ongeveer €40 per nacht.

 

Wellness huisje huren

Als je liever in een huisje wilt zitten waar je je helemaal kunt ontspannen, is een wellness huisje een aanrader. Hier heb je vaak een sauna, jacuzzi en/of een zwembad. Daarnaast is het vaak een stuk duurder dan een duinhuisje. Een wellness huisje huur je al vanaf ongeveer €200 per nacht.

https://www.luxevakantieplekjes.nl/