Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Een picknicktafel voor elke portemonnee

Bent u altijd al op zoek geweest naar een picknicktafel, maar dan niet zo’n standaard tafel die je bij de bouwmarkt kunt krijgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Jaap de Vries (www.jaapdevriesermelo.nl)! Op deze website vindt u een breed assortiment picknicktafels. Met dit brede assortiment wordt een ruime keuze aan afmetingen, stijlen en houtsoorten bedoeld.

Assortiment

Bij Jaap de Vries worden meerdere soorten picknicktafels verkocht. U kunt hier denken aan een picknicktafel met lengtes van 1,20 meter of 2 meter. En er zijn zelfs tafels met een lengte van 4 meter! Zo kunt u wel tussen de 12 tot 18 mensen tegelijk kwijt.
Naast afmetingen is er natuurlijk ook een keuze uit houtsoorten. Hier kan er gekozen worden uit bijvoorbeeld eiken tafels of tafels van Douglas hout.

Ook zijn er modelkeuzes te maken. Zo is er de standaard picknicktafel: een tafel met twee bankjes zonder rugleuning er aan vast, maar u kunt ook kiezen voor een bankje mét rugleuning. En mocht u een mooie boom in uw tuin hebben staan, dan is het ook nog een optie om daar een bankje om heen te bouwen!

Voor elke portemonnee

Vanwege de vele keuzes die er gemaakt kunnen worden, is er voor elke portemonnee een picknicktafel te koop. Zo zijn de kleinere tafels uiteraard goedkoper dan de hele grote. En ook is de hoogte van de prijs afhankelijk van de dikte van de planken en het soort hout. Wilt u precies weten wat uw favoriete tafel ongeveer gaat kosten, kijk dan op de website, www.jaapdevriesermelo.nl.

Andere producten

Naast picknicktafels verkoopt Jaap de Vries ook nog andere producten, zoals poorten en hekwerken. Heeft u dus een mooie picknicktafel uitgezocht, dan kunt u er in dezelfde stijl een poort bij uitzoeken! Zo wordt het helemaal één geheel.

Informatie

Wilt u meer informatie over een picknicktafel, bijvoorbeeld over de kwaliteit of de afmetingen, neem dan gerust contact op door te mailen naar info@jaapdevriesprodukties.nl of te bellen met 0341-560476. U kunt uiteraard zo ook een offerte aanvragen. De levertijd is ongeveer 3 weken.

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/