Ga voor maximale waarde, schaf naast een toiletstoel ook andere producten aan

Van een toiletstoel tot aan krukken, bij Zorgthuiswinkel.nl kunt u terecht voor een enorm veelzijdig aanbod aan producten die uw leven wat comfortabeler maken. U vindt er alles wat u nodig hebt. Wacht dacht u bijvoorbeeld van krukken, stoelverhogers en producten voor persoonlijke verzorging. Maar ook sanitaire hulpmiddelen, zoals een toiletstoel en plasflessen koopt u in de webshop. U hoeft niet langer meer online te zoeken naar producten voor in en om het huis. In deze webshop bestelt u alles binnen een paar muisklikken. En plaatst u een bestelling voor een bedrag van € 50,- of hoger? In dat geval wordt de bestelling gratis naar u verzonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op het afhaaladres, gevestigd aan de Industriestraat 1 in Rijen.

Wat kost een toiletstoel? Bekijk de prijslijst

Voordat u producten gaat bestellen via Zorgthuiswinkel.nl, is het begrijpelijk dat u eerst wilt weten wat de producten precies kosten. Daarom heeft de specialist een overzichtelijke online prijslijst opgesteld. Iedere categorie is netjes opgesomd, waarbij u de productcode, EAN-code en prijs af kunt lezen. En dat is wel zo prettig voor het bestellen. Kies er bijvoorbeeld voor om een toiletstoel telefonisch te bestellen. Of vul het online bestelformulier in zodra u de hulp van het ervaren team in wenst te schakelen. Zonder hulp bestellen? Neem in dat geval eens een kijkje in de webshop en ontvang na het bestellen uw toiletstoel binnen een paar dagen al in huis.

Betaal uw toiletstoel via iDEAL, PayPal, Bankcontact of via een link per e-mail

Heeft u in het aanbod van Zorgthuiswinkel.nl een of meerdere producten gezien die u graag zou bestellen? Het is dan goed om te weten dat u deze producten altijd op veilige manier kunt afrekenen. Hier zijn verschillende methoden voor. Ontvang een link per e-mail, nadat het team telefonisch de bestelling met u door heeft genomen. Of bestel artikelen zoals een toiletstoel eenvoudig, gemakkelijk en snel via de webshop. In dat geval kiest u uit verschillende veilige betaalmethodes, zoals Bankcontact, PayPal en iDEAL. En plaatst u een bestelling voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen al thuis! Dit omdat het grootste deel van het online aanbod uit eigen voorraad wordt geleverd. Wilt u graag weten of u het product over een paar dagen al in huis kunt hebben? Bel in dat geval even naar de klantenservice.