Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Havep werkkleding

Havep werkkleding

Uw werknemers zijn uw dierbaar, en als werkgever wilt u de veiligheid van uw werknemers waarborgen. Een goede eerste stap is het aanschaffen van beschermende werkkleding voor uw personeel. Er zijn verschillende merken actief in de markt van werkkleding. Een van die merken is Havep. Een producent én leverancier van diverse soorten werkkleding, met veel ervaring. Naast dat werkkleding de veiligheid verhoogt zorgt het ook voor een representatief uiterlijk van uw werknemers.

Havep en veiligheid

Er zijn verschillende soorten veiligheidskledingstukken verkrijgbaar bij merken zoals Havep waaronder:

  • Tuinbroeken/overalls
  • Bodywarmers
  • Parka’s
  • Korte & lange broeken
  • Hemden
  • Rokken
  • Polo’s

Zo als u ziet is er veel keuze. Daarnaast is dit is slechts een greep uit de collectie van diverse merken. Elke branche en elk beroep kent andere mogelijke gevaren, waar de kleding op aangepast dient te worden. Zo kan de sector Chemie te maken krijgen met gevaarlijke stoffen en de bouw met zware objecten of brand. Gelukkig hebben merken zoals Havep hier al over nagedacht, en is er dus genoeg keuze. Een rok is bijvoorbeeld niet praktisch voor een bouwvakker, maar misschien wel een uitkomst voor een vertegenwoordiger in de bouw. Op deze manier kan de werknemer zich representatief kleden, maar hoeft zij niet de veiligheid uit het oog te verliezen.

Waar moet uw personeel tegen beschermd worden?

Een belangrijke vraag, “Waar moet uw personeel tegen beschermd worden?” Om het u wat makkelijker te maken zijn er organisaties actief, die hier normen voor stellen. Een voorbeeld is de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). Deze organisatie heeft onder andere normen gesteld voor “persoonlijke veiligheid, beschermende kleding en middelen”. Deze normen gaan bijvoorbeeld over het gebruik van veiligheidshelmen, brandveilige kleding, bescherming van de ogen, en beschermende kleding tegen chemicaliën. Deze normen worden geaccepteerd door meerdere landen (waaronder Nederland en België), waardoor u de veiligheid meteen internationaal geregeld heeft.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/Havep

Gerelateerde artikelen

Een antwoordservice voor uw bedrijf

Kinderopvang Utrecht

Altijd goed bereikbaar zijn