Mijnwereldverhaal
Image default
Horeca

Heerlijk genieten zoals in Italië met dit Italiaans buffet aan huis

Bent u op zoek naar een catering? Overweeg dan eens het lekkerste Italiaans buffet aan huis wat wij aanbieden. Als dit u een heerlijke en spannende ervaring lijkt, overweeg dan eens ons menu. Zoek niet verder want hier bent u aan het goede adres als het aankomt op het Italiaans buffet aan huis. Het Italiaans buffet aan huis is het lekkerste buffet wat u ooit heeft gegeten en u zult genieten van de Italiaanse zon en de Italiaanse keuken ook al bent u in Nederland en regent het misschien pijpenstelen. Met het Italiaans buffet aan huis heeft u een echt gevoel van genot en zult u zeker geen spijt hebben van ons extreem smakelijke en ook extreem Italiaanse buffet aan huis.

Wat houdt een Italiaans buffet aan huis dan in?

U vraagt zich af wat u kunt verwachten van een Italiaans buffet aan huis dat ligt volledig aan uw wensen. Wij kunnen zelf een heerlijk buffet samenstellen van de lekkerste Italiaanse broden, kazen maar ook verse ham en notenmelanges. Daarnaast zal er ook keuze zijn aan een scala van warme gerechten zoals een Italiaans braadstuk, maar ook de lekkerste pastagerechten en natuurlijk lekkere pizza. Ook maken wij zelf de lekkerste mozzarella kaas in Nederland met traditionele ingrediënten en bereiding, zodat u het beste van het beste krijgt. U kunt olijven verwachten, de heerlijkste olijfolie en uiteraard een goede wijn selectie van de beste italiaanse wijnen die er te vinden zijn.

Voor elk budget

Wij vinden dat ons menu en ons buffet voor een ieder toegankelijk moet zijn daarom hanteren wij toegankelijke en schappelijke prijzen voor onze klanten. Heeft u een kleiner budget dan kunnen wij ook voor u iets betekenen wij hebben verschillende buffets in verschillende prijsklassen en zo kunnen wij een ieder iets aanbieden voor elke goede prijs.