Mijnwereldverhaal
Image default
Financieel

Het beste incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Wel eens via internet aangekocht maar helemaal niks gekregen? Dat kan u dus door een incassobureau voor particulieren doen laten incasseren. Het gebeurt heel vaak dat mensen via internet een bestelling doen. Wel afgerekend maar vervolgens helemaal niets ontvangen? Het gebeurt vaker Wanneer men bij de webwinkel aan de bel trekt hoort men vervolgens nooit meer iets. Dit hoort uiteraard niet! Indien er vervolgens ook niet terugbetaald wordt, blijft de webwinkel eigenaar ingebreke. Op dat moment kun je een particuliere incasso op laten starten.

Het buitengerechtelijke incassotraject

De incassoprocedure starten we snel voor u op. Uw debiteur ontvangt van ons kantoor een allereerste brief. Meestal/Bijna altijd wordt vermeld wat er betaald moet worden. Particuliere opdrachtgevers kunnen vaak een beroep doen op de wet koop op afstand. Hierin zijn diverse zaken uitstekend geregeld bij bijvoorbeeld een aankoop via het web.  Zo kan de consument binnen veertien dagen na ontvangst van de goederen nog afzien van de bestelling. U kunt de spullen terugsturen en uw geld opeisen.

Dien gratis uw vordering in

Debiteur moet de incassokosten voldoen. Dit bedraagt een percentage van ongeveer vijftien %. Hoe groter het bedrag is hoe lager het percentage aan kosten. De btw over de buitengerechtelijke kosten  worden dan ook bij debiteur in rekening gebracht. Zo komen deze dan dus niet voor uw conto. Uw particuliere incasso ‘s  worden door ons kantoor No Cure No Pay uitgevoerd. En dat betekent dan dus weer: Heel Veel zekerheid en doorgaans geen kosten.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html