Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Hoe ik oosterse lampen ontdekte..

Oosterse verlichting.

Al tijden was ik op zoek naar verlichting die net dat beetje extra sfeer kon brengen in mijn huis en ook wilde ik lampen die je niet overal tegenkomt. Iets anders dan anders dus….. Ik had al eerder gekeken naar de Oosterse verlichting maar vond dat eigenlijk te druk en bont van kleur totdat ik deze site tegenkwam met stijlvolle Oosterse lampen. Dit waren de lampen waar ik naar op zoek was, niet te druk maar toch echt originele oosterse lampen. Ze worden in Egypte met de hand vervaardigd wat bijna niet bevatten is want in sommige modellen zitten honderden gaatjes die in een prachtig patroon zijn aangebracht, ja echt helemaal met de hand. Hierdoor is ook elke lamp weer uniek in zijn soort.

Toen kwam het spannende moment dat ik ze binnen kreeg en ze op werden gehangen. Ze waren prachtig en gaven direct een hele relaxte sfeer in huis. Toen het donker werd en ik ze aan deed werd ik helemaal enthousiast wat een prachtig licht geven deze lampen zeg. Veel kennissen die kwamen kijken waren ook super enthousiast. De hanglampen kan ik dimmen door de ingebouwde wanddimmer die ik nog had en hierdoor kan ik zelf de hoeveelheid licht bepalen. Alhoewel ik een modern interieur heb past deze Oosterse verlichting erg mooi bij mijn inrichting.

Sfeerimpressie

Door al mijn enthousiasme heb ik mijn slaapkamer gelijk maar omgetoverd in een oosterse sfeer het is net alsof ik slaap in een van de sprookjes van 1001 nacht. Met wat Marokkaanse kussens en een prachtige oosterse plafondlamp de Atoem en twee tafellampjes “de Seth” voor de nachtkastjes kreeg ik een prachtige sfeervolle slaapkamer.

Service verlening

Soms is een beetje durf nodig om net die speciale sfeer te maken en ik kan wel zeggen dat dit erg goed gelukt is. Met deze collectie oosterse lampen kan je veel ruimtes echt sfeervol verlichten en gezellig maken. Bij deze site hoef je het ook niet direct te betalen wat erg makkelijk, de levering was snel en de lampen zijn kwalitatief ook goed. Het achteraf betalen wat wordt verleent geeft je het voordeel om je product eerst als het ware te testen voordat je daadwerkelijk betaald. Dit kan handig van toepassing zijn wanneer je nog enige twijfels hebt over een bepaalde lamp die je misschien wel wilt gaan kopen. Dit was echter bij mij niet van toepassing, ik was meteen verkocht en wou de lamp zo snel mogelijk in huis hebben.

 Tot slot klinkt het misschien ongeloofwaardig, maar deze oosterse lampen zijn daadwerkelijk handgemaakt in Egypte. Dit heb ik voor de zekerheid even nagevraagd en ze konden mij dit aantonen. Dus gelukkig geen nagemaakte maar echte originele oosterse lampen. Zo kan ik met overtuiging zeggen dat ik met deze oosterse lampen erg blij ben en dat ik hiermee de show steel.

http://www.oosterselampen-online.nl