Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Huiseigenaar: Weet u waar uw sleutels waren?

De verhuizers zijn weg, je makelaar heft een mooie welkom mand achtergelaten en de kabel jongen zal vermoedelijk arriveren na 1:00 maar voor 5:00. Heb je het door dat wanneer de makelaar de sleutels overhandigde, alleen de handen waarin ze belandden, nieuw was?

Als uw huis nog steeds beveiligd is met de originele sloten, heb je dan wel door hoeveel mensen een kopie ervan hebben? Zelfs als je de eerste bewoner bent, is er nog kans dat uw sleutels in handen waren van de aannemers of meerdere aannemers. Of het rechtmatig was of niet, het punt is dat je niet weet waar je sleutels waren of hoeveel er gereproduceerd zijn.

Het veranderen van de sloten kan een praktische, proactieve maatregel zijn wanneer je intrekt in een nieuw huis of appartement. Er zijn meerdere manieren om dit te doen.

De snelste en minst dure methode is om de bestaande sloten opnieuw te versleutelen. Een slotenmaker kan bepalen of de bestaande sloten opnieuw versleuteld kunnen worden of niet. Het is niet alleen rendabel, de slotenmaker kan ook je hele huis opnieuw versleutelen, zodat je alleen één sleutel gebruikt voor het openen van meerdere sloten.

Als uw sloten niet opnieuw versleuteld kunnen worden, is de sloten vervangen het goedkoopste. De goedkoopste methode is als je nieuwe opties in het beveiligen van uw huis ontdekt zoals invoersloten zonder sleutels.

Sleutelloze invoersloten kunnen veiliger zijn, omdat ze moeilijker te manipuleren zijn dan gewone sloten. Met batterij werkende, programmeerbare toetsenborden zijn de zuinigste van alle sleutelloze invoersloten. Makkelijke installatie, het gemak hebben om geen sleutel te hebben en makkelijk toegang voor gasten maken hun de beste keuze voor huiseigenaren. De mogelijkheid hebben om toegangscodes te wijzigen gedurende één dag zorgt voor extra veiligheid bij het verlenen van toegang tot kabel installateurs of andere dienstpersoneel. Duurdere sleutelloze invoersloten hebben vingerafdruklezers of veiligheidssloten die vergrendeld kunnen worden met een mobiele telefoon.

Computer wachtwoorden mogen nooit gedeeld worden of vaak veranderd worden en moeten uit de buurt van makkelijk bereikbare locaties gehouden worden. Een ontbrekende of gestolen credit card moet onmiddelijk geraporteerd worden. Standaard hotel management verbieden personeel om uw kamernummer luid op te vermelden. Zulke beveiligingsmaatregelen houden ons, onze bezittingen en onze geliefden veilig.

Een aanbevolen slotenmaker is Locksecure en pioneer op het gebied van hoogwaardige beveiliging en service. Neem eens een kijkje op hun website door op de volgende link te klikken: http://www.slotenmakerdenhaag070.nl/