Mijnwereldverhaal
Image default
Internet

iMediastars app en web

iMediaStars is een allround app en web ontwikkelaar gevestigd te Hilversum.

De technologie in de wereld om ons heen staat niet stil en daardoor is het noodzakelijk dat wanneer u als ondernemer bij wil blijven met de rest van de ondernemers in uw branche dat u moet blijven inoveren.

Vroeger wanneer uw doelgroep u wou vinden zochten ze simpelweg op het internet via de computer, vandaag de dag word er steeds meer gezocht via de smartphone en tablet. Om er voor te zorgen dat u goed in beeld komt bij uw doelgroep is het noorzakelijk dat uw website aangepast is voor weergave op het gebruik vanb mobiele apparaten.

iMediaStars speelt hier op in door websites te ontwikkelen die automatisch veranderen naar de beste weergave mogelijk op het device waarmee de website bezocht word. zo zal uw website er op de pc heel anders uitzien als op een smartphone en op de smartphone weer heel anders uitzien dan op een tablet.

Wilt u uw doelgroep nog een betere online ervaring geven? Dan kan iMediaStars ook voor u een mobiele app ontwikkelen die er voor zorgt dat de kloof tussen de ondernemer en zijn doelgroep nog kleiner wordt.

 

http://www.imediastars.nl