Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Instructies bij het aanbrengen van een muursticker

Het kopen van een muursticker is eenvoudig. Het aanbrengen van de sticker is iets lastiger. Hoewel we het nu wellicht ietwat overschatten, want moeilijk is het niet. Ook niet voor beginners. Wel moet je alle instructies goed in de praktijk brengen, want anders heb je kans op een slecht resultaat.

Het aanbrengen van de muursticker begint met positioneren. Dit kun je met een stukje tape (van onder naar boven in het midden) doen. Daarna verwijder je de achterkant (de onderlaag van de sticker). Met een spatel maak je de sticker vast een de muur. Dit doe je met een rakel. Daarna kun je het middelste stuk tape verwijderen. Daarna plak je de andere van de sticker op dezelfde manier. Als laatste trek je de applicatietape los van de sticker. Voorzichtigheid is hierbij geboden. Neem de tijd en overhaast geen moment, want dat bespaart veel frustratie.

In plaats van de door ons gegeven (korte) instructies kun je ook een uitgebreide plakinstructie lezen. Er zijn ook handige instructievideo’s op het internet te vinden, waardoor het aanbrengen van een muursticker eigenlijk een fluitje van een cent moet zijn. Er zijn ook instructiepagina’s met foto’s.

Aanbrengen van een muursticker uitbesteden

Wanneer je zelf niet handig bent, kun je altijd iemand zoeken die het aanbrengen van een muursticker voor je gaat doen. Misschien is er een handige vriend, kennis of familielid die je hier bij kan helpen. Het zal je veel frustratie besparen en bovendien veel tijd, want je moet de tijd nemen voor het aanbrengen van een muursticker.

http://www.stickerparadijs.nl