Mijnwereldverhaal
Image default
Geschenken

Italiaanse tassen

De populariteit van Italiaanse tassen
Met een Italiaanse tas kiest u voor een combinatie van design, duurzaamheid en traditie. Ook de passie en liefde van de Italiaanse makers straalt ervan af. Italiaanse leren tassen zijn vaak met de hand en volgens ambachtelijke tradities uit de negentiende eeuw gemaakt. Van Italiaans leer van de beste kwaliteit.
Veel tassen komen uit Toscane of uit leerhoofdstad Florence. De traditionele leerbewerking zoals die vroeger al in de Toscaanse ateliers plaatsvond wordt nu met innovatieve technieken gecombineerd. Van damestas tot reistas en van aktetas tot herenschoudertas: zowel voor heren als dames vindt u een geschikte Italiaanse tas van leer, die altijd opvalt door elegantie en degelijkheid.

Italiaanse tas kopen
De voordelen van Italiaanse tassen zijn talloos. De tassen zijn gemaakt van Italiaans leer van hoge kwaliteit, met de hand gekleurd en degelijk gestikt. Meerdere kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat volgens hoge standaarden wordt gewerkt. De tassen zijn overduidelijk met vakmanschap gemaakt en afgewerkt door experts, die nauwgezet het leer selecteren en bewerken.
Er zijn Italiaanse tassen in zowel klassieke als moderne stijl. Soms gaan klassiek en eigentijds juist samen in de vormgeving van de tas. De tassen vallen daarnaast op door unieke kenmerken en details, die ze onderscheiden van fabriekstassen. Veel tassen zijn van echt Italiaans kalfsleer gemaakt, maar ook andere leersoorten, zoals rundleer, worden gebruikt. De ontwerpen spelen ook in op nieuwe behoeftes die ontstaan op de markt. Zo is er een ruime keuze in rugzakken, shoppers en laptoptassen. Zowel in de bekende natuurlijke cognackleur als in andere stijlvolle kleuren.

https://www.marington.nl/tassen/italiaanse-tassen/