Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Kinderopvang Utrecht

Kinderopvang Het Kevertje in Utrecht

Bent u als werkende ouder op zoek naar opvang voor uw kind? Of heeft u andere bezigheden waardoor u niet iedere dag overdag thuis kan zijn? Woont u in de omgeving van Utrecht en zoekt u een kinderopvang in de buurt? Dan bent u bij Het Kevertje aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalig en gemoedelijk kinderdagverblijf gevestigd centraal in Utrecht. Bij uw zoektocht naar een kinderdagverblijf wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Een plek waar uw kind zich op zijn gemak voelt, waar hij de aandacht krijgt die hij verdient en waar zijn ontwikkeling bevordert wordt. Het Kevertje biedt een prettige en veilige omgeving waar kinderen in een kleine groep met leeftijdsgenootjes worden opgevangen.

Benieuwd naar onze kinderopvang in Utrecht? Zou u graag onze locatie eens komen bezichtigen? Stel dan uw vraag of maak een afspraak door contact met ons op te nemen via 030 233 28 23.

Een kleinschalige en betaalbare kinderopvang te Utrecht

Bij Kinderopvang Het Kevertje in Utrecht is uw kind geen nummertje, maar iemand die echt persoonlijke aandacht krijgt. Doordat wij onze kleinschaligheid bewust zo houden kunnen we een persoonlijke en prettige omgeving aanbieden waar uw kind zich gelijk thuis zal voelen. De kleinschaligheid zorgt er ook voor dat we goed onderling contact met u als ouder kunnen hebben.

Het Kevertje heeft de beschikking over een locatie met zowel een buiten- als binnenruimte, aparte slaapruimtes en groepsruimtes voor de twee groepen. De kinderen worden namelijk onderverdeeld in de babygroep (tot 2 jaar oud) of de peutergroep (tot 4 jaar oud). Wat staat ons kinderopvang nog meer voor?

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Scherpe tarieven;
  • Kleinschalige opvang;
  • Ervaren medewerkers;
  • Per direct plaatsingsmogelijkheden;

Een centraal gelegen kinderopvang in Utrecht

Het Kevertje is erg centraal gelegen in Utrecht. Woont u in Utrecht-west of Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Dan zijn we goed voor u bereikbaar en vangen we graag uw kind op!

Graag maken we kennis met je!

Op zoek naar een kinderopvang in Utrecht? Kies voor Kinderopvang Het Kevertje! Om verder te informeren of een afspraak voor een kennismaking in te plannen kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op de website in of geef ons een belletje. Ons telefoonnummer is 030 233 28 23. U kunt uw kind ook gelijk aanmelden via onze website.

http://www.hetkevertje.nl/