Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Korting op schoenen is gemakkelijk

Misschien ken je ze al, de kortingscode websites. Deze verzamelen alle aanbiedingen en codes van webwinkels in Nederland. Naast de algemene websites die alle codes verzamelen heb je ook “niche” websites. Een daarvan is gespecialieerd in online schoenenzaken. Bijna alle grote winkels die onder meer schoenen verkopen vindt je er. Er verschijnt een berichtje als de uitverkoop start, er een kortingscode is gevonden of andere acties. Zeker als jij op regelmatige basis een nieuw setje kleding of schoenen koopt is de website een aanrader.

Hoe gaat het met de schoenenwinkels in Nederland

In 2013 is de schoenenverkoop weer enkele procenten gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit is voornamelijk toe te schrijven aan de fysieke winkels in steden en dorpen. De online verkoop van schoenen stijgt namelijk al enkele jaren aan een stuk door. Een reden hiervan is dat bijna alle schoenenwinkels een soepel retourbeleid hanteren. De schoenen mogen vaak na enkele weken nog worden teruggezonden. En bovendien, bij winkels zoals Zalando, is dit ook nog eens volledig gratis. Een ander punt waarom mensen liever online shoppen is het grote aanbod en de lagere prijzen.

Gebruik van kortingscodes stijgt explosief

Iets wat de laatste jaren ook sterk is gestegen in gebruik zijn de zogenaamde kortingscodes. Waar enkele jaren slechts enkele webshops hiervan gebruik maakten, is er tegenwoordig bij elke webshop wel een code te vinden. Soms heet de kortingscode anders maar het principe blijft hetzelfde. Er wordt een kortingscode uitgegeven omdat Nederlanders nou eenmaal dol zijn op korting. Als er ergens een centje valt te besparen staan we vaak vooraan. Wie denkt dat kortingscodes alleen door Nederlanders wordt gebruikt heeft het goed mis. Deze kortingshype komt namelijk uit onder meer Engeland en de Verenigde Staten. Winkels die bijna altijd een kortingscode beschikbaar hebben gesteld zijn onder andere Spartoo en Zalando. Dit zijn bovendien de grootste schoenen webshops die ons landje rijk is. Shop jij ook om de zoveel tijd bij een van deze winkels, houdt kortingscode schoenen dan in jouw achterhoofd. Wil je nog meer besparen wacht dat tot de uitverkoop weer start, meestal 4 keer per jaar. Ook kan je naar de goedkopere winkels gaan zoals Bristol en Schoenenreus.

http://www.kortingscodeschoenen.nl