Laat uw fansjaal bedrukken om uw favoriete club te supporteren

Bij welke voetbalclub zit u elke week trouw in de tribune? Hoe vet is het als u voor uw club een persoonlijke fansjaal maakt voor het support? Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. Wilt u aan beide kanten van de sjaal franjes laten maken of houdt u van een simpele sjaal zonder te veel poespas. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.

Vier carnaval geheel in stijl door een sjaal op maat te laten maken

Carnaval is grotendeels in Brabant en Limburg een feest dat velen daar groots willen vieren. Maak carnaval dit jaar nog specialer door een sjaal te laten maken. Laat de sjaal bedrukken met bijvoorbeeld de slogan van uw stad of een eigen verzonnen tekst. Kies uit maar liefst 120 verschillende kleuren of kies een leuk patroon. Het is werkelijk allemaal mogelijk. Wist u dat u de voor- en achterzijde kunt laten bedrukken? Kunt u bijvoorbeeld niet kiezen tussen twee slogans of teksten? Geen probleem! De Breigigant zorgt ervoor dat de sjaal geheel naar wens geproduceerd wordt. Op zoek naar andere sjaals? Bekijk eens het assortiment, bestaande uit onder andere een oranje sjaal, wedstrijdsjaal, kerstsjaal, casual sjaal of een fansjaal die u allemaal kunt laten bedrukken. Vaste lage prijzen voor bedrukte fansjaals.

Laat een fansjaal bedrukken door de goedkoopste en snelste producent in de Benelux

Als u een fansjaal laat bedrukken of een hele nieuwe sjaal wil laten maken volledig conform uw wensen, dan wilt u een voordelige en goede producent. De Breigigant is de snelste, grootste en goedkoopste in de Benelux. Alles is mogelijk. Zo weet u zeker dat uw product volledig aan uw wensen voldoet. Keer op keer weet De Breigigant nieuwe én bestaande klanten te verrassen. Niet alleen met het ruime assortiment, maar ook met de creatieve ideeën. Een samenwerking met deze producent is gegarandeerd een succes. Kiest u om de sjaal door De Breigigant te laten maken? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo betaalt u geen aanmaak-, instel- en verzendkosten en krijgt u 100% kwaliteitsgarantie. Sjaal laten maken door De Breigigant.