Mijnwereldverhaal
Image default
Beauty en verzorging

Lippen

Waar kijk je als eerste naar als je iemand ziet? Precies de lippen, ze zijn een echte blikvanger en bepalen ook voor een groot deel de uitdrukken van je gezicht. Het is een feit dat de zwaartekracht het begint te winnen van uw huid na uw 30e. Lippen beginnen te rimpelen en de volle sensuele lippen van weleer lijken te behoren tot het verleden. Dit is een natuurlijk proces waar iedereen last van heeft, maar nu valt er iets tegen te doen. Cosmetische artsen zorgen voor volle lippen met injectables, u hoeft dus niet bang te zijn voor dure en risicovolle operaties. Met een dergelijke Fillerbehandeling staat u namelijk binnen 15 minuten alweer buiten, het is dus nog makkelijker dan naar de kapper gaan.

Injectables zorgen er voor dat u gemakkelijk en snel weer jaren jonger er uit ziet. Het is een goedkope maar zeker ook een veilige manier om de lippen weer vol en zonder rimpels te krijgen. Het is niet voor niks tegenwoordig een van de meest gebruikte methodes om lippen te behandelen. Het is echter wel belangrijk dat u goed op de uitvoering let tijdens de behandeling. Het is in Nederland dan ook verplicht om een dergelijke behandeling alleen van een gecertificeerde arts te ontvangen. Het BIG-certificaat garandeert dat artsen veilig, efficiënt en met oog voor de patiënt werken. Sommige privéklinieken zien injectables als een snelle manier om veel geld te verdienen, ze buiten de situatie optimaal uit door te werken met B-merken die vaak minder lang of goed blijken te werken. Het belangrijkste is natuurlijk vooral dat je een arts kiest waarbij je jezelf op je gemak voelt.

De beste manier van lipbehandeling is lippen opvullen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook van nature in ons lichaam voorkomt, ze houd veel vocht vast en is dus ideaal om weer volle en sensuele lippen te krijgen. Na het opvullen van je lippen zal je er weer jaren jonger, energieker en zelfverzekerder uitzien.

http://faceland.nl