Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

Mannenkliniek de Boer: vroegtijdige zaadlozing en nu!

Wanneer heeft u vroegtijdige zaadlozing? Er is al sprake van vroegtijdige zaadlozing wanneer meestal binnen 1 minuut na penetratie de zaadlozing gebeurt. Gemiddeld doen mannen er 5 minuten over, echter de individuele variatie in tijd is heel groot. Het controle mechanisme wordt gemist, op het moment van zaadlozing is er geen remming, het gaat gewoon door.

Wanneer heeft u er echt last van? Dit is geheel individueel. Sommige zorgen ervoor dat het intieme spel plaatsvindt voordat ze hun partner penetreren. Wanneer dit voor beide aangenaam en bevredigend is, is er niets aan de hand.

Er last van hebben, heeft ook invloed op het sociale vlak? Hoe ga je om met vroegtijdige zaadlozing wanneer je een relatie wilt aangaan en daarbij denkt te gaan falen in de intieme verlangens van de partner. Allereerst is het goed om te weten dat er met u niks aan de hand is, het is een kwestie van aanleg en is in de hersenen ingebouwd. Nog beter is dat de mannenarts u kan helpen ermee om te gaan en er in sommige gevallen ook medicijnen zijn die helpen. Deze medicijnen werken op het serotoninegehalte, die invloed heeft op het orgasme.

Hoe kunt u met vroegtijdige zaadlozing omgaan? Belangrijk is dat u uit de prestatiecirkel komt van het moeten hebben van een gecontroleerde zaadlozing en gaat experimenteren. Daarnaast is het belangrijk dat u het samen met uw partner bespreekt en samen zoekt naar wat er wel mogelijk is. Ga verkennen en ontdekken wat er met je partner mogelijk is. Indien u in dit stadium bent zult u ervaren dat intimiteit hebben zonder angst al veel leuker is.

Hoe kun je uitzoeken of je last hebt van vroegtijdige zaadlozing? Een manier is door een aantal vragen in te vullen die gerelateerd zijn aan vroegtijdige zaadlozing. Deze vroegtijdige zaadlozingtest is een vragenlijst over de ernst van problemen bij de zaadlozing.

Mannenarts dr. L.J. de Boer is als mannenarts en medisch seksuoloog werkzaam bij de mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg (DBMGZ). Op de website vindt u meer informatie om een afspraak te maken bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg.

http://www.dbmgz.nl