Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Marmoleum of gietvloer

Veel mensen twijfelen tussen een marmoleum of gietvloer. Dit lijken dezelfde soort vloeren maar toch zitten er veel verschillen tussen. Beide vloeren hebben veel voordelen maar toch is de gietvloer naar onze mening iets beter. In dit artikel leest u waarom! Klik op de link om meer te lezen of de marmoleum of gietvloer.

De marmoleum vloer

De marmoleum vloer heeft net als de gietvloer veel voordelen. Zo zijn deze vloeren slijtvast, bestendig tegen krassen en laten ze ook geen vocht door. Het nadeel van de marmoleum vloer is dat u niet veel keuze heeft qua kleuren en patronen.  Hierdoor zit altijd vast aan een standaard uitstraling terwijl mensen juist een vloer op maat willen.

Gietvloer is overal toepasbaar

Het grote voordeel van de gietvloer ten opzichte van de marmoleum vloer is dat deze vloeren overal te gebruiken zijn. Of het nou gaat om praktische toepassingen zoals garages, werkruimtes etc. of sfeervolle woonkamers bijvoorbeeld. Een gietvloer heeft namelijk een coatinglaag bovenop. Dit is eigenlijk een soort verf waardoor u zelf de kleuren kunt bepalen en eventueel een patroon kunt maken. Door de vele mogelijkheden is de gietvloer dan ook steeds populairder geworden. vie de links in dit artikel komt u bij verschillende vloeren websites uit. Zo hebben wij ook een Gietvloer Alkmaar pagina. Speciaal voor onze klanten in deze regio.

http://www.gietvloeralkmaar.nl