Met het administratiepakket maakt u uw kappers kassa programma compleet!

Wanneer u een totaalpakket wilt, kiest u voor het kappers kassa programma van Tanworld. Dit is een flexibel programma doordat u het zelf kan aanvullen met diverse modules. Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers. Het administratiepakket maakt uw Tanworld kappers kassa programma nog completer! 

Snel en gemakkelijk uw marketingtools beheren in een speciaal kassasysteem voor u als kapper

Het beheren van uw marketingtools kan lastig zijn en wanneer u een drukke kapperszaak hebt, vindt u het vaak lastig om er tijd voor te vinden. Kies in dat geval voor een kappers kassa programma dat u hierin kan ondersteunen. Het kassa systeem voor een kapper van Tanworld kan dit. U kunt met de speciale marketingtools module sms- en emailberichten versturen. Maar ook afspraakbevestigingen, – herinneringen, verjaardagsmailtjes, nieuwsbrieven, enquêtes en welkomstberichten verzenden. Alles doet u dus met dit ene kappers kassa programma, dat wilt u toch ook?! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen het kassasysteem voor een kapper bij u op locatie installeren. Het systeem is altijd uit voorraad leverbaar en u betaalt een vaste prijs per maand. Eenvoudig de marketingtools beheren en makkelijk afrekenen doet u met een kappers kassa programma!

Breid uw kappers kassa programma uit met een speciale agenda module

Een papieren agenda is vaak rommelig, maar het bijhouden van een online agenda is ook niet alles. Gelukkig is dit verleden tijd als u kiest voor het totaalsysteem voor uw kapsalon. Tanworld is zo’n totaalsysteem en is een kassasysteem voor u als kapper, schoonheidsspecialiste of zonnebankhouder. Het kappers kassa programma kunt u koppelen aan een speciale agenda. In deze agenda heeft u al uw afspraken, notities, herinneringen en uren in één compleet overzicht. Ook vindt u in dit overzicht de vakantiedagen, uren van de medewerkers en u kunt het gebruiken op tablets. U vergeet dus geen enkele afspraak meer met het kassasysteem Tanworld!