Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

Met trapliften behoudt u langduriger uw vrijheid

Trapliften

Met onze ruime expertise in trapliften en andere hulpmiddelen weten wij van Triwa trapliften intussen voor iedere situatie wel de juiste oplossing te bedenken. Wij doen ons best om u weer een stukje zelfstandigheid terug te geven waar u eerder wellicht hebt moeten inleveren. Wij streven naar de allerbeste oplossing in uw eigen situatie.

Zit u in een rolstoel, of bent u slecht ter been? De trap nemen kan dan een onoverwinnelijk probleem zijn. Triwa trapliften helpt u Voor andere specifieke wensen kan Triwa trapliften ook zeker van betekenis zijn. Hebt u vaak dozen of koffers naar boven en beneden te transporteren? Of heeft u behoefte aan een groter voetenplateau aan de lift, zodat u spullen mee kunt nemen op de traplift? Wij zijn deskundige in trapliften en kunnen uw wensen in vele situaties tot in detail uitvoeren.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in de collectie zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de mooiste oprit bij alle geringe niveauverschillen die u problemen bezorgen in uw omgeving als u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een varieteit aan vormen en materialen leverbaar.

Triwa Trapliften kan veel voor u betekenen wanneer het gaat om trapliften.

• Wij zijn vakbekwaam en heel geroutineerd

• Wij bezorgen u desgewenst oplossingen op maat

• Uw rekening is aftrekbaar voor de Fiscus

Bent u minder mobiel, of maakt u gebruik van een rolstoel? Misschien kan Triwa trapliften u van dienst zijn met een platformlift. Wij kunnen verschillende trapliften met platform leveren. Ook deze trapliften kunnen naar persoonlijke wensen en voorkeur worden aangepast en zijn zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Een goede oplossing bij een zeer smalle trap, is de ruimtebesparende sta-traplift. Deze trapliften zijn ook zeer geschikt als u bijvoorbeeld moeilijk uw knieen kunt buigen. De sta-traplift die Triwa trapliften levert is ook weer van de beste kwaliteit en kan ook uw steile trap met scherpe bochten gemakkelijk aan.

Hebt u behoefte aan een verbeterde toegankelijkheid van bijvoorbeeld loketten of automaten. Wellicht kunnen we u ondersteunen met onze bijzondere verticale microlift. Deze lift is heel geschikt voor het overbruggen van kleine hoogteverschillen tot 80 centimeter. Ons bedrijf helpt u met plezier bij uw speciale wensen en situaties.

Neem direct contact op met Triwa Trapliften voor de gunstigste trapliften voor uw situatie.

Met trapliften behoudt u langduriger uw vrijheid

Triwa trapliften heeft een langdurige praktijkervaring en weet dus precies tegen welke moeilijkheden u kunt aanlopen als u minder mobiel bent geworden. We hebben een breed aanbod aan trapliften. Niet enkel trapliften kunnen geleverd worden, maar ook badliften, platformliften en verschillende opritten om niveauverschillen te kunnen overbruggen. Vraag gerust een prijsopgaaf aan.

Zit u in een rolstoel, of bent u slecht ter been? De trap nemen kan dan een onoverkomelijk probleem zijn. Triwa trapliften helpt u Voor andere speciale wensen kan Triwa trapliften ook zeker van betekenis zijn. Heeft u vaak dozen of koffers naar boven en beneden te transporteren? Of hebt u behoefte aan een groter voetenplateau aan de lift, zodat u spullen mee kunt nemen op de traplift? Wij zijn deskundige in trapliften en kunnen uw wensen in vele situaties tot in detail uitvoeren.

Onze zeer ervaren monteurs plaatsen de trapliften in een paar uur. U kunt dus diezelfde avond al met de veilige en betrouwbare, zo nodig geheel naar uw wensen aangepaste traplift eindelijk weer zonder inspanning boven en beneden komen. U hoeft geen aangepaste woonruimte en kunt fijn en vertrouwd nog lange tijd in uw eigen woning blijven wonen.

De basistraplift die wij verkopen bij Triwa trapliften is een vast en goedkoop type. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. U bent bij Triwa trapliften gegarandeerd van een degelijke kwaliteit trapliften en andere producten.

De meest ruimtebesparende lift die leverbaar is, is onze Flex step compact. Dit type is in verschillende kleuren verkrijgbaar en verder is het design naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buitenshuis als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is simpel te gebruiken en bedienen en heeft een serie aan veiligheidsfuncties.

Grote gebouwen waar liften gebruikt worden, zoals flats, bedrijfsruimtes of een appartementencomplex kunnen soms problemen hebben met de gebruikelijke liften. Ook in deze situaties kunnen wij trapliften te huur beschikbaar stellen voor tijdelijk gebruik. Neemt u contact op voor het recente huuraanbod trapliften, dan kunnen wij ook u uit de brand helpen.

Neem meteen contact op met Triwa Trapliften voor de gunstigste trapliften voor uw situatie.

We denken met genoegen met u mee voor de beste oplossingen

Triwa trapliften heeft een jarenlange praktijkervaring en weet daarom exact tegen welke problemen u kunt aanlopen wanneer u minder mobiel bent geworden. We hebben een royaal assortiment aan trapliften. Niet enkel trapliften kunnen geleverd worden, maar ook badliften, platformliften en diverse opritten om hoogteverschillen te kunnen overbruggen. Vraag gerust een prijsopgaaf aan.

Zit u in een rolstoel, of bent u slecht ter been? De trap nemen kan dan een onoverwinnelijk probleem zijn. Triwa trapliften helpt u graag

Triwa trapliften verkoopt tevens zwembadliften. Deze liften dragen er zorg voor dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is buitengewoon goed en gezond en het wij zijn trots deze mogelijkheid aan zwembaden te kunnen bieden.

 Triwa Trapliften maakt trapliften voor elke trap, met de allerbeste klantvriendelijkheid.

• Ook voor bijzonder smalle trappen leveren we een oplossing

• We bieden ook gebruikte trapliften

Trappen met bochten zijn voor ons geen probleem

Bent u minder mobiel, of maakt u gebruik van een rolstoel? Mogelijk kan Triwa trapliften u van dienst zijn met een platformlift. Wij kunnen verschillende trapliften met platform leveren. Ook deze trapliften kunnen naar eigen wensen en voorkeur worden aangepast en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

De meest ruimtebesparende lift die verkrijgbaar is, is onze Flex step compact. Dit model is in diverse kleuren verkrijgbaar en verder is het design naar wens aan te passen. Deze lift is zowel buitenshuis als binnenshuis bruikbaar en kan functioneren als trap en als lift. De lift is eenvoudig te gebruiken en bedienen en heeft een reeks aan veiligheidsfuncties.

Grote gebouwen waar liften gebruikt worden, zoals flats, bedrijfsruimtes of een appartementencomplex kunnen soms problemen hebben met de gebruikelijke liften. Ook in deze gevallen kunnen wij trapliften te huur beschikbaar stellen voor tijdelijk gebruik. Neemt u contact op voor het recente huuraanbod trapliften, dan kunnen wij ook u uit de brand helpen.

Tevens voor spoedoplossingen gaat u het beste naar Triwa Trapliften. Bel ons nu voor raad aangaande trapliften.

http://www.triwatrapliften.nl/