Na de paintball genieten van een heerlijke maaltijd in Brabant

Na het spelen van een potje paintballen in Brabant is de kans groot dat u wat moe en hongerig bent. Geen probleem bij De Hooghei. U kunt hier namelijk paintballen en daarna genieten van een heerlijk buffet. Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.

Paintball in arrangement voor origineel schooluitje in Brabant

Het valt niet mee om jaar na jaar weer een leuk uitje te bedenken om met de hele klas naartoe te gaan. Het belangrijkste van dit uitje, is dat alle kinderen het goed naar hun zin hebben. Maar wat vind die jeugd van tegenwoordig nou leuk om te doen? U bent met een lastige taak opgezadeld. Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.

Paintball Brabant leuk voor kinderfeestjes

Gaat u binnenkort de verjaardag van uw kind vieren? Dan moet er ongetwijfeld ook een kinderfeestje komen. Natuurlijk wilt u uw kind het allerleukste kinderfeestje van iedereen laten beleven. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw kind en alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke tijd beleven? Heeft u al eens aan outdoor activiteiten zoals paintball in Brabant gedacht? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.