Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Nieuw loodgieter platform gelanceerd

Vanaf nu vergelijkt u snel en eenvoudig het aanbod uit uw eigen regio. Kwieq lanceert een nieuw platform waar u een professionele loodgieter vindt. Ook kan het MKB bij Kwieq terecht voor online marketing. U hoeft niet meer lang te zoeken naar aanbiedingen van loodgieters.

Wat is Kwieq?

Als u een loodgietersbedrijf inzet, wilt u natuurlijk dat de werkzaamheden deskundig worden uitgevoerd. Vandaag de dag vindt u op het internet vele dienstverleners, maar hoe weet u nu dat u te maken hebt met een betrouwbaar loodgietersbedrijf? Bij Kwieq bekijkt u het aanbod van verschillende ervaren loodgieters bij u uit de buurt. De bedrijven zijn geselecteerd op prijs en kwaliteit voordat zij in ons bestand zijn opgenomen, u bent dus altijd verzekerd van vakmanschap. Onze loodgieters verhelpen lekkages, vochtproblemen en verstoppingen. Zij installeren badkamers, sanitair, (vloer)verwarmingen en verrichten dakwerken. Kortom, de complete service!

Voor het MKB

Laten we eerlijk zijn, er zijn ontzettend veel vakkundige loodgieters op de markt. Genoeg reden dus om uw website goed vindbaar te maken. Kwieq is er ook voor de ondernemers. De meeste bedrijven hebben niet genoeg kennis over het internet om hun website beter vindbaar te maken voor de consument. Voor het positioneren van uw pagina in de zoekmachines kunt u een marketingbureau inschakelen. Dit kost u echter veel geld. Het internet biedt vele kansen voor het MKB, Kwieq helpt bedrijven deze te benutten. Wij positioneren uw website in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. Zo kunnen potentiële klanten uw pagina voortaan makkelijker vinden. Bij het onderdeel ‘Uw bedrijf op Kwieq’ leest u meer over onze werkwijze.

 

Stelt u zich eens voor, u woont in Delft, typ ‘loodgieter Delft‘ in en u krijgt direct een aantal opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bij ons vindt u een passende aanbieding van een loodgietersbedrijf bij u uit de buurt. Interesse in deelname? Vraag meer informatie aan op Kwieq.nl

http://loodgieter.kwieq.nl