Osteopaat in Eindhoven behandelt zowel jong als oud op zorgvuldige wijze

Wist u dat u de osteopaat in Eindhoven kunt inschakelen voor de behandeling van zowel volwassenen als voor de behandeling van jonge kinderen en zelfs voor de behandeling van baby’s? Blijft uw baby maar huilen en bent u ten einde raad? Kom eens met uw baby langs de osteopaat in Eindhoven. Bij Osteopathie Van Duursen worden de verschillende structuren zoals schedel, nek, rug, bekken en buik op een zachte manier onderzocht. Bij osteopathie Van Duursen weten de osteopaten hoe zij een baby op zijn of haar gemak kunnen stellen door de baby bijvoorbeeld tijdens de behandeling te voeden of een speeltje te geven. De osteopaten passen geen manipulaties toe of kraken de gewrichten niet. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zachte technieken. Zo worden de beste resultaten bij baby’s geboekt.

Kom naar de osteopaat in Eindhoven bij sportblessures

Heeft u last van een blessure. Lichamelijke klachten laten behandelen bij Osteopathie Van Duursen is dan een uitstekende optie. Bij een blessure wordt er niet alleen naar het desbetreffende lichaamsdeel gekeken, maar ook naar de rest van het lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar osteopathie Van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie Van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

Buikklachten verhelpt de osteopaat in Eindhoven graag voor u

Osteopathie Van Duursen staat voor u klaar bij een diversiteit aan lichamelijke klachten. Zo kunt u ook geholpen worden wanneer u last heeft van winderigheid of maagzuurklachten. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.