Puglia vakantie

Mijnwereldverhaal

Puglia vakantie

Een Puglia vakantie brengt u door in het Europese Italië. Deze plek ligt in het zuidoosten van het land, om precies te zijn in de hak van de laars. Om vele redenen wordt het beschreven over de perfecte vakantiebestemming. Als u de foto’s heeft gezien van deze omgeving, dan bent u hier zeker mee eens. Niet alleen vanwege de geweldige stranden, maar ook vanwege het heerlijke weer en de prachtige stadjes. Hier kunt u een vakantie beleven compleet met zon, zee, strand, cultuur en culinaire zaligheden. De omgeving beschikt over diverse accommodaties waar toeristen kunnen verblijven. Hier kunnen ze goed tot rust komen na een dag de stad bekijken of vertoeven op het strand. Kortom, een Puglia vakantie moet u een keer beleefd hebben. Het strand met het felblauwe water is zeer populair en is ook een vast onderdeel van een Puglia vakantie via Puglia reizen. Het wordt ook vaak bezocht door de watersporters. De mooiste stranden zijn te vinden:

 • aan de Adriatische kust
 • bij de straat van Otranto
 • aan de Ionische zee

Hier kunt u genieten van de warme temperatuur en de schitterende zon. Wanneer u liever een dagje wilt besteden aan het verkennen van de omgeving. De streek bezit de volgende steden, zoals:

 • de hoofdstad Bari
 • de havenstad Brindisi
 • Lecce
 • Taranto
 • Foggia

In alle stadjes kijkt u uw ogen uit naar alle middeleeuwse bezienswaardigheden. Allemaal beschikken ze over de authentieke Italiaanse sfeer die u niet kan missen tijdens een Puglia vakantie. Over het algemeen kan u altijd rekenen om uitstekend weer bij een Puglia vakantie. Gezien het mediterrane klimaat is dit de perfecte vakantiebestemming voor elk jaargetijde. Zo ligt de gemiddelde temperatuur in de winter tussen de 12 en 15 graden en in de zomer zeker boven de 25 graden. Al met al een aantrekkelijke plek die veel te bieden heeft voor een Puglia vakantie.

De Puglia vakantie van uw dromen

Alle informatie over een Puglia vakantie kan u lezen op de website puglia-reizen.nl. Deze gehele website staat in het teken van deze omgeving. Naast de informatie staan er ook meerdere afbeeldingen op die u een beeld geven van deze droomplek. Een blik op de foto’s maakt eigenlijk al dat u niets liever wilt dan naar die plek toe reizen. Wat op zich niet vreemd is. De foto’s geven een sfeer weer van hagel witte stranden, heerlijke zwembaden en typische mediterrane en Italiaanse straatjes. Een plek waar u het leven in Nederland goed achter u kunt laten en helemaal verdwijnt in de Italiaanse sfeer van de streek. Gelukkig is het niet moeilijk om een Puglia vakantie te houden. Dankzij deze website vindt u alles wat u moet weten om naar deze plek heen te gaan. Vanuit de volgende vliegvelden vliegt u naar een van de steden in het zuidoosten van Italië:

 • Amsterdam
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Düsseldorf
 • Brussel

Vanuit deze steden vliegt u naar het vliegveld van Bari of Brindisi met de vliegmaatschappij Ryan air, Vueling of Air Berlin. Meer informatie over de vluchten hiernaartoe staat op website van de vliegmaatschappijen, maar u kunt ook contact opnemen met Puglia reizen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over uw aanstaande Puglia vakantie. Onze organisatie is gespecialiseerd in de Puglia vakantie. Alles is te vinden in deze streek. U kan hier genieten van de natuur en heerlijk tot rust komen. Of u kan de omgeving verkennen en de culturele bezienswaardigheden bezoeken. Elke dag kan u afsluiten in een van de heerlijke culinaire restaurantjes in een van de middeleeuwse stadjes. De avonduren brengt u vervolgens heerlijk door in de door u gekozen accommodatie voor uw Puglia vakantie.

De verschillende accommodaties

Via onze website kan u meerdere bestemmingen vinden voor een Puglia vakantie. Zo staan de volgende accommodaties op puglia-reizen.com: vakantiehuizen, hotels, villa’s en appartementen. Alle onderkomens beschikken over die typische Italiaanse sfeer die zo kenmerkend is voor die omgeving. Op een pagina staan de meerdere plekken in een lijst met daarbij de volgende informatie:

 • accommodatie type
 • aantal slaapplaatsen
 • aantal slaapkamers
 • aantal badkamers
 • afstand van de zee

Bij sommigen zit er zelfs een zwembad. U hoeft dan niet eens naar het strand en de zee om tijdens een warme dag goed van de zon te genieten of afkoeling te zoeken. Wanneer u verblijft in een van de huizen of hotels kan u ook gerust een dagje daar doorbrengen om goed tot rust te komen. Indien u echt een typische Italiaanse Puglia vakantie wilt, dan kan u ook verblijven in Trullo’s, Agriturismo en een Masseria. Trullo’s zijn vaak een combinatie van meerdere vakantiehuizen met een gezamenlijke tuin en zwembad. Hier heeft u dus wel een eigen huis, maar deelt u wel wat faciliteiten met andere bezoekers. U kan ook kiezen voor nog grotere complexen als de agriturismo en de masseria. Ook hier verblijven meerdere gasten in een typisch Italiaans onderkomen, maar bezitten meerdere faciliteiten als een wellness centre en sportcentrum. Dit kunnen omgebouwde boerderijen zijn waar appartementen in zijn gemaakt of kleine huisjes op een terrein. Waar u ook voor kiest, overal bevindt u zich in de prachtige sfeer van de omgeving waar u een heerlijke Puglia vakantie kan hebben. Mocht u vragen hebben als u een accommodatie en vliegreis gaat boeken, dan kan u bij ons terecht. Op deze manier hopen wij u zo goed mogelijk op weg te helpen om de perfecte tijd te hebben tijdens de Italiaanse Puglia vakantie.

http://www.puglia-reizen.com/