Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Renault sloperij

Heb je een Renault? Dan kun je voor een nieuw onderdeel ook langs gaan bij een Franse autosloperij. De onderdelen van een Renault zijn vaak erg duur. Als er een onderdeel kapot is dan wil je daar uiteraard niet al te veel geld aan uitgeven. Je kunt daarom ook eens rondkijken op een Renault demontage, hier staan allemaal auto’s en onderdelen van dit franse merk. Vaak zitten er nog veel goede onderdelen in een sloopauto. Kopen bij een sloperij is dan verstandig, omdat je dan een specialist bij de hand te hebt die veel ervaring en kennis heeft.

Veel autosloperijen in Nederland

In Nederland rijden er ontzettend veel auto’s, iedere dag komen er weer nieuwe auto’s ons land binnen. Daarbij worden er ook elke dag weer auto’s uit het verkeer genomen. Soms worden deze auto’s getransporteerd naar een ander land maar sommige auto’s belangen ook op een autosloperij. Want de auto die op de weg rijdt, moet daar wel thuis horen. De auto’s moeten in een goede staat verkeren anders mag je er niet mee rijden. In Nederland is er daarom ook de APK keuring ingevoerd. Dat betekent dat de auto’s op een bepaalde leeftijd regelmatig gekeurd moeten worden. Wordt een auto afgekeurd dan kan deze gemaakt worden naar de eisen, maar de eigenaar kan er ook voor kiezen om de auto naar een sloperij te sturen. Dit gebeurt erg veel en daarom zijn er erg veel autosloperijen in Nederland te vinden.

APK Keuring van een auto

Een auto wordt op een bepaalde leeftijd regelmatig APK worden gekeurd. Is alles in orde met je auto, dan mag je gewoon in je auto rondrijden. Wordt je auto afgekeurd? Dan kun je deze op laten knappen naar de geldende eisen. Maar als je auto in z’n geheel niet meer veilig wordt bevonden dan moet je auto worden gesloopt of worden gedemonteerd. Als je auto wordt gesloopt dan wordt deze naar een autosloperij gebracht. Dit is een autokerkhof voor auto’s die kapot zijn, niet veilig zijn of niet meer naar behoren werken.

http://www.alleautosloperijen.nl/renault-sloperij/