Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Rookkanaal aanleggen, voordelig en veilig door HGB-Trading

Een rookkanaal aanleggen kan niet zomaar. Er komt veel bij kijken op bouwtechnisch- en veiligheidsgebied. Het is daarom van groot belang om een rookkanaal aanleggen door een deskundig bedrijf. HGB-Trading is zo’n deskundig bedrijf, met jarenlange ervaring op het gebied van een rookkanaal aanleggen en houtkachels leveren en installeren.

 

Nieuwe norm zorgt voor meer veiligheid

 

HGB-Trading levert kwalitatief hoogwaardige rookkanalen van het merk Warmfire tegen zeer scherpe prijzen. De rookkanalen van Warmfire hebben enorm goede testresultaten. Ze kunnen een temperatuurniveau aan van T600, wat geëist wordt in de nieuwe NEN6062:2011 nl. Dit is een vastgestelde Nederlandse norm: een bepaling ten behoeve van de brandveiligheid van rookgasafvoervoorzieningen. Deze nieuwe norm is van groot belang, want voorheen kwam het regelmatig voor dat een schoorsteenbrand omsloeg in een uitslaande brand doordat het rookkanaal door de hitte niet intact bleef. Dat het rookkanaal niet intact bleef kwam doordat de eis voor een minimaal temperatuurniveau lager lag. Met de nieuwe norm is het dus een stuk veiliger. HGB-Trading is altijd bezig met het verbeteren van onze producten. Hierdoor bent u, als wij een rookkanaal aanleggen, klaar voor nu maar ook voor de toekomst.

 

Rookkanaal aanleggen en nog veel meer

 

Een rookkanaal aanschaffen doet u niet zomaar. Laat u heel goed voorlichten en doe zelf ook research. Het beste is om bij ons langs te komen in onze showroom in Velserbroek. Wij kunnen u hier uitgebreid informeren en u kunt onze producten op uw gemak bekijken. Een rookkanaal aanleggen moet door een deskundig bedrijf gebeuren. Wij kunnen uw nieuwe rookkanaal aanleggen, gaten boren/zagen in beton en de kachel aansluiten. Verder kunnen wij schoorsteenrenovatie uitvoeren en een flexibel rookkanaal aanleggen. Een flexibel rookkanaal aanleggen wordt vaak gedaan als het bestaande rookkanaal gerenoveerd moet worden. Een rookkanaal moet gerenoveerd worden wanneer er sprake is van lekkage, vocht- of roetplekken of een slechte trek. HGB-Trading kan dit allemaal voor u verzorgen op een professionele en deskundige manier. Twijfelt u over de veiligheid van het rookkanaal dat u in huis heeft en denkt u dat een nieuw rookkanaal aanleggen wellicht noodzakelijk is? Wij informeren u hier graag over.

 

Kamado BBQ

 

Op onze website kunt u op uw gemak bekijken wat HGB-Trading allemaal kan leveren en monteren aan houtkachels en rookkanalen. Als u wilt dat wij een rookkanaal aanleggen bij u thuis, dan kunt u via de website een offerte aanvragen. Naast houtkachels en rookkanalen kunt u bij ons ook terecht voor diverse kachelmaterialen, zoals kachelkoord, hittebestendige verf, kit, een houtvochtmeter, dakbedekking en nog veel meer. Wij leveren bovendien de Kamado BBQ, die wij rechtstreeks importeren uit de USA. Dit keramische kooktoestel is zeer veelzijdig, want u kunt er niet alleen mee barbecueën, maar ook grillen en bakken. Bovendien kunt u de Kamado gebruiken als rookoven, pizza oven en gewone oven. Deze alleskunner wordt geleverd in verschillende kleuren tegen zeer scherpe prijzen. Ook hebben wij een aantal accessoires in ons assortiment, die u kan gebruiken in combinatie met de Kamado BBQ. Zo hebben wij een afdekhoes, grilltang, chicken sitter, elevator, chicken cooking rack en een keramische pizzasteen in ons assortiment. Artikelen die besteld zijn voor 11:00 uur worden de volgende dag geleverd door PostNL. Aanbiedingen en cadeaubon

Een rookkanaal aanleggen door HGB-Trading is heel voordelig. Bovendien zijn onze producten scherp geprijsd en hebben wij regelmatig spectaculaire aanbiedingen met hoge kortingen. Wij verzorgen ook cadeaubonnen, waarmee u anderen kunt verrassen zodat zij zelf producten bij ons kunnen aanschaffen of door ons een rookkanaal aanleggen.

http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp