Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Sfeervol huis vuur

 

Een huis sfeervol maken is niet eenvoudig, helemaal niet als u in een nieuwbouw woning gaat wonen. Als u wat meer sfeer in uw woning wilt brengen dan hebben wij wellicht de juiste oplossing. Wij verkopen namelijk kachels in alle soorten en maten. Of het nou gaat om een elektrische haard, een gaskachel of een schouw, op de website van Kachel online vindt u het allemaal. Deze website is een odnerceel van Coatingvloer en company, een bedrijf dat voornamelijk actief is op het gebied van gietvloeren maar dit bedrijf kan nu ook prachtige kachels voor uw woning leveren. Kom gerust een keer langs de showroom in Amsterdam en u kunt onze top producten met eigen ogen bekijken!

Verschillende soorten kachels

Als u een kachel gaat uitkiezen dan zult u ondervinden dat de keuze ongelofelijk groot is. Er zijn veel verschillende soorten kachels en bedrijven waar u uit kunt kiezen. Daarom is wel wellicht handig om eerst een wensen lijst op te stellen. Wilt u een elektrische of een traditionelen haard bijvoorbeeld? Ook een gaskachel is mogelijk maar is dat wel veilig genoeg op uw toepassing? Allemaal factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de kachel.

De ideale sfeer

De ideale sfeer kunt u creëren met een traditionele open haard, dit is meestal sfeervoller dan een gaskachel. De warmte die van een echte haard komt is niet te vergelijken met die van een centrale verwarming. De openhaard ziet er bovendien prachtige uit waardoor er een mooie sfeer in uw woonkamer ontstaat. Kom gerust eens langs onze showroom om de sfeervolle haarden met eigen ogen te bekijken.

http://www.kachelonline.nl