Mijnwereldverhaal
Image default
Vakantie

Singlereizen Amerika

Het lijkt je helemaal geweldig om naar Amerika te gaan. Het is één van de grootste landen ter wereld en ook meteen één van de meest indrukwekkendste landen. Het enige nadeel is dat je zelf graag ernaar toe wil, maar je hebt geen zin om alleen te gaan. Het is logisch dat je twijfelt het is natuurlijk best wel een afstand om te overbruggen. Helemaal als je helemaal alleen bent in zo’n groot land. Singlereizen Amerika maken het mogelijk om de stap te wagen zonder dat je alleen op reis hoeft. Je kan gewoon met ons mee op reis in een groep met je eigen leeftijdsgenoten. Singlereizen Amerika zij absoluut de leukste die er zijn. Je maakt zo kennis met mensen van je eigen leeftijd en je ontdekt één van de mooiste landen ter wereld. Het enige wat je hoeft te doen is een vertrekdatum kiezen en meegaan op de singlereizen Amerika.

Single groepsreizen naar verschillende bestemmingen

Je bent wel toe aan een vakantie, maar helaas zijn er geen reisgenoten die je mee kan vragen. Je vrienden hebben even geen geld om op reis te gaan of er is niemand die tijd vrij heeft. Toch wil je er echt even tussenuit en dit kan ook gewoon. Met single groepsreizen kan je alleen op pad zonder dat je echt alleen bent. In een gezellige groep met leeftijdsgenoten ga je op pad in het buitenland. Er zijn verschillende landen in Europa en ver daarbuiten waar je uit kan kiezen. Wij zorgen ervoor dat er een gezellige groep wordt samengesteld. In onze single groepsreizen zitten altijd minimaal 50% singles. Je bent dus echt niet de enige die alleen op reis gaat. Wij zorgen ervoor dat je in een gevarieerde groep op pad gaat in landen zoals: Finland, Zweden, Frankrijk, Kroatië, Amerika en Canada. Doordat je ingedeeld wordt per leeftijdscategorie maak je al snel vrienden die net als jij alleen op pad zijn.

Georganiseerde jongeren groepsreizen

Het lijkt je heerlijk om even alleen op vakantie te gaan. Alleen je ziet het echt niet zitten om helemaal alleen op reis te gaan. Met jongeren groepsreizen kan je samen met leeftijdsgenoten jouw droomreis maken. Onze jongeren groepsreizen bestaan voor 50% uit jongeren die alleen op pad gaan. Zijn er geen vrienden die met je mee op reis gaan? Geen probleem je maakt al snel nieuwe vrienden doordat iedereen nieuw is. Dit is een fijn idee als je een verre reis gaat maken naar een bestemming als Canada. De jongeren groepsreizen zijn te boeken in verschillende prijsklasse en bestemmingen. Wil je het bijvoorbeeld goedkoop en dichtbij huis houden, dan kan je mee op jongeren groepsreizen naar de Ardennen. Zoek je liever ver van huis het avontuur op? Vanaf 18 jaar kan je mee op een jongeren groepsreis naar Amerika of Canada.