Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Wanneer u echt kunt genieten van een heerlijke barbecue op zijn tijd, is het misschien een idee voor u om een BBQ pakket te bestellen. U kunt helemaal zelf kiezen uit de verschillende soorten vlees die u het allerlekkerst vindt. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

De lekkerste steak voor op de barbecue

Over de hele wereld is steak een erg populair stuk vlees. Erg veel mensen kunnen dan ook echt genieten van een lekkere steak op zijn tijd. Vaak is het ook echt een beetje iets speciaals om steak te eten. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Spareribs: om uw vingers bij af te likken

Spareribs, wie houdt er niet van? Tegenwoordig wordt het u wel erg gemakkelijk gemaakt: u kunt namelijk gewoon spareribs bestellen via het internet. Dat niet alleen, u heeft hierbij de keuze uit veel verschillende soorten spareribs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de echte Amerikaanse St. Louis buikspareribs of gewoon voor Hollandse spareribs van eigen bodem. Vindt u het lastig om te kiezen? Bestel dan gewoon een probeerpakket vol met verschillende soorten spareribs. Zo komt u er vanzelf achter welke u het lekkerste vindt. Als u ook zin heeft in ander vlees, kunt u ook online een steak of Angus vlees bestellen. Het is zelfs mogelijk om al deze vleessoorten samen te bestellen. Kies dan voor een uitgebreid BBQ pakket.