Stevige en professioneel uitstralende bedrijfskleding en thermokleding

Personeel dat is barre weersomstandigheden in de buitenlucht werkt moet voorzien zijn van de juiste werkkleding. Dat is essentiële bescherming. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij van dienst zijn. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.

Ook passende bedrijfskleding voor dames koopt u bij de specialist!

Meestal is bedrijfskleding uitsluitend functioneel en niet erg passend voor de dames in uw team. De pasvorm is vaak niet juist en dat maakt de kleren ook nog eens oncomfortabel. Gelukkig heeft een specialist in bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook passende en representatieve kleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen. Kies voor een uitgebreid assortiment van Voets Bedrijfskleding.

Zoekt u bedrijfskleding die goed zichtbaar is? Kies voor signalisatiekleding van de specialist

Dringend op zoek naar signaalwerkkleding voor de medewerkers uit uw team die regelmatig in de buitenlucht werken? Vraag een expert op dit gebied om hulp en laat u adviseren. Denk bijvoorbeeld aan Voets Bedrijfskleding. Zij bieden signalisatiekleding in diverse kleuren en soorten. Wat dacht u van een soft shell jack? Of gaat u voor een speciaal pak? Signalisatiekleding is van groot belang omdat het ervoor zorgt dat uw werknemers zichtbaar zijn ongeachte de licht- en weeromstandigheden. Daarnaast is deze kledij waterbestendig en ventilerend. Naast signalisatiekleding verkoopt deze specialist ook thermokleding, schoenen, regenkleding en andere bedrijfskleding. Deze kleding voldoet aan de geldende Europese richtlijnen en u creëert uniformiteit binnen uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met deze specialist.