Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

tips om lekkage te verhelpen

Het zal u maar overkomen, allemaal water in uw kelder. Wat een probleem! Nu moet u al dat water weg laten pompen en het lek zien te dichten. Maar u zou de lekkage ook kunnen verhelpen, wij zullen u een aantal tips geven. Als u merkt of denkt dat u ergens een lek heeft in een leiding, moet u gelijk bellen. Een klein lek kan wel tot 4 liter water lekker op een dag. Bij de aanleg van een nieuwe kelder kunt u een tapse houten plank mee laten storten met het beton. Als het beton gehard is, haalt u de plank weg. Zo ontstaat er een geul waar het water door weg kan.

Lekkage verhelpen

Heeft u een lekkage of denkt u dat u en lekkage heeft omdat u steeds op een bepaalde plek water heeft. Dan is het nodig om een loodgieter in te schakelen om de Lekkage te verhelpen. Deze loodgieter heeft de lekkage zo gevonden. Als u de lekkage snel heeft gevonden is het een voordeel voor u, het scheelt u veel onnodige uitgaven. Een lekkage kan namelijk veel schade met zich meenemen. Dat heeft u denk ik liever niet, bel daarom zo snel mogelijk een expert als u denkt dat u een lekkage heeft.

Camera inspectie

Tegenwoordig hebben de loodgieters moderne techniek bij zich. Met deze apparaten hebben zij de lekkage zo gevonden. Wat zij onder andere bij zich hebben is een hele kleine camera waarmee ze in uw leidingen kunnen kijken, dit noemen we een camera inspectie. Of zij hebben een kleurstof die ze met de camera kunnen zien in het water. Als het water dan ergens verdwijnt dan kunnen ze dit zien met de camera en hebben ze uw lek binnen enkele minuten gevonden. Als ze het lek hebben gevonden dan repareren ze deze zo snel mogelijk voor u zodat u er geen last meer van zal ervaren.

http://www.de-lekkage.nl