Veel keuze voor uw kussen op maat

Er zijn zoveel kleuren, modellen en soorten vulling dat het moeilijk kan zijn een kussen op maat te kiezen. Maar er is hulp onderweg! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Kussen Allure is niet voor niets de specialist op het gebied van kussens op maat. Hier kunt u haast alle soorten kussens kiezen, in verschillende kleuren, soorten en maten. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

Wat voor kussen wilt u op maat laten maken?

Wat voor kussen u ook zoekt, het belangrijkste hierbij is dat het kussen lekker zit. U mag geen rugpijn krijgen als u op het kussen zit . Bij Kussen Allure bestelt u diverse kussens op maat uit het veelzijdig assortiment aan kussens. Snel, eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Daarom heeft u hier niet alleen de keuze uit verschillende modellen zitkussens. Sierkussens, trapezium, plofkussens en rugkussens behoren ook tot het assortiment. En een kussen is pas een goed kussen als u deze ook nog op maat kunt laten maken. Dat gaat bij de kussenspecialist heel eenvoudig! Vul, nadat u een model uit heeft gekozen, de lengtemaat, breedtemaat en hoogtemaat in en uw kussen is klaar om gemaakt te worden.