Verschillende kwaliteitswijnen verkrijgbaar, zoals Torres wijn en Primitivo rode wijn, bij wijnhuis

Welke wijnliefhebber kan er nu niet genieten van een heerlijk glas Torres of Primitivo rode wijn op zijn tijd? Precies! Of u nu zelf een wijnliefhebber bent of u op zoek bent naar een leuk cadeau voor een wijnliefhebber, u kiest natuurlijk wel voor een echte kwaliteitswijn. Hiervoor gaat u naar de wijnspecialist. Wijnhuis Oss is zo’n wijnhuis waar u terecht kunt voor de lekkerste rode, witte en rosé wijn van toonaangevende merken zoals Torres en Primitivo. Hier worden alle wijnen met zorg geselecteerd en men proeft ook wat af om het uitgebreide en passende wijnassortiment op peil te houden. U kunt langsgaan in de winkel of gemakkelijk een bestelling plaatsen in de webshop.

Torres wijn: de lekkerste wijn vindt zijn oorsprong in Spanje

Het is een erg grote naam in de wereld van internationale wijnen: het familiebedrijf Miguel Torres. Zeker niet zonder reden zijn zij uitgegroeid tot één van de grootheden op het gebied van wijn. Het bedrijf beschikt over vele hectaren eigen wijngaarden in Spanje, maar ook ver daarbuiten, zoals in Chili en Californië. Torres wijn wordt gemaakt met veel toewijding en perfectie. Bovendien wordt er veel gevarieerd met druiven. Torres wijn is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 120 landen wereldwijd. Zo ook in Nederland bij Wijnhuis Oss. Hier worden verschillende wijnen, waaronder Torres wijn en met zorg geselecteerde Primitivo rode wijn. De Torres rode wijn heeft een weelderige, volle en kruidige smaak en de witte daarentegen heeft een frisse, maar toch lichtkruidige smaak.

Torres wijn en Primitivo rode wijn geschikt voor diverse gerechten

Het is een warme zomeravond en u heeft net de barbecue aangestoken. Of bent u dit jaar degene die het kerstdiner mag organiseren? U wilt bij ieder gerecht een lekkere kwaliteitswijn aan uw vrienden of familie schenken, maar welke kiest u dan? Wanneer u rood vlees of wild gaat bereiden, kiest u voor een heerlijke rode wijn van Primitivo (Italië) of Torres (Spanje). Bij vis, zoals zalm of schaal- en schelpdieren, smaakt een droge witte wijn van Torres lekker. Bij Wijnhuis Oss kunt u terecht voor wereldwijnen die allen met zorg geselecteerd zijn. Hier kunt u tevens advies inwinnen welke wijn smaakt bij welk gerecht.