Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Villeroy-boch tegels

Villeroy-boch tegels

Nergens kan u de kwaliteit van Villeroy-boch tegels voor een scherpe prijs krijgen als bij regge-tegels.nl. Indien u al lange tijd op zoek bent naar de beste materialen voor uw badkamerwand, bezoek dan zeker deze webshop. Hier kan u meteen een kijkje nemen in ons assortiment waar u kan kiezen uit meerdere bekende merken. Alles is gesorteerd op stijl en zo is het ook gepresenteerd op onze website. Hierdoor ontstaat er meteen een beeld bij u hoe het zou staan in uw badkamer. Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is de elementen voor uw interieur los van elkaar uit te zoeken. Daarom bieden wij u meerdere afbeeldingen van kamers waarin de villeroy-boch tegels zijn verwerkt. Nog steeds zijn de villeroy-boch tegels geliefd bij de klanten die materialen zoeken voor hun wanden. Het merk heeft een goede naam opgebouwd en staat bekend om de:

 • kwaliteit
 • vormgeving
 • moderniteit
 • imago

In al deze aspecten straalt het merk een luxe uit waar veel klanten naar streven. Met deze materialen haalt u een rust en kwaliteit in uw badkamer waar u lange tijd van kan genieten. Natuurlijk wenst iedereen deze villeroy-boch tegels om de mooiste sfeer te creëren. Gelukkig maar dat regge-tegels.nl deze nu betaalbaar aanbiedt voor veel klanten. Met name voor sanitair worden de villeroy-boch tegels met enige regelmaat geselecteerd. Dit komt mede doordat dit merk een naam heeft gemaakt op dit gebied en daardoor steeds vaker gebruikt wordt voor dit gebied. Wellicht dat de aanschaf van dit merk in eerste instantie voor u onmogelijk leek, maar dat hoeft nu niet meer. Wij bieden diverse series in ons assortiment voor een betaalbare prijs aan. Wat ons betreft mag iedereen genieten van het vooruitstrevende design en imago die gepaard gaan met de villeroy-boch tegels. Kijk op regge-tegels.nl naar de aantrekkelijke prijzen van deze bijzondere materialen.

Villeroy-boch tegels: een serie voor elke stijl

Wij bieden niet zomaar villeroy-boch tegels, maar wij houden rekening met ons brede publiek. Welke stijl u ook heeft, bij ons vindt u de spullen die daarbij passen om uw wanden te bekleden. Op onze website kan u de volgende series bekijken:

 • New Tradition
 • Melrose
 • BiancoNero
 • Bernina
 • Pro Architectura

Voor alle ruimtes in uw huis kan u bij ons terecht om voor een goede prijs de beste kwaliteit s te kopen. Doordat wij onze producten direct inkopen bij de fabriek, liggen de prijzen van de villeroy-boch tegels bij ons lager. Vanaf de prijs van 12,95 euro koopt u bij ons al de bekende villeroy-boch tegels. Dat klinkt als een aantrekkelijk bedrag niet waar? Aarzel niet te lang, want ook u verdient een goed aangeklede badkamer en/of toilet die voorzien is van de beste kwaliteit. Zodra u gekeken heeft op onze website kan u meteen een offerte aanvragen. U zit dan nergens aan vast en u kan al voorbereid te werk gaan. Zo kan u financieel alles op een rij laten zetten door ons en weet u wat u straks moet betalen om die ideale badkamer in te laten richten. Daarnaast is het voor meteen duidelijk hoeveel geld het u kost als u kiest voor specifieke villeroy-boch tegels. Natuurlijk verlangt iedereen naar moderne en trendy producten in hun huis, maar het moet natuurlijk wel betaalbaar zijn en in uw budget passen. Dankzij onze service kan u dit allemaal van te voren uitzoeken. U heeft ook nog de mogelijkheid te kijken bij onze aanbiedingen. In deze categorie vindt u de laatste producten die wij voor een lagere prijs in ons assortiment hebben. Ook hiervoor kan u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Mocht u niet meteen de materialen vinden die u zoekt, houd dan gewoon onze website in de gaten want dit aanbod wordt met enige regelmaat vernieuwd.

De beste materialen met de kwalitatieve service

Naast villeroy-boch tegels verkopen wij ook nog andere merken die keramische wand- en vloertegels produceren. Al onze merken leveren super kwaliteit in de meest trendy en moderne uitvoeringen. Hier volgt een selectie van de populaire tegelmerken die u via ons kan aanschaffen:

 • Atlas Concorde
 • Castelvetro
 • Mosa
 • Sant Agostino
 • Refin

In principe hebben wij zoveel mogelijk tegels op voorraad liggen. Het kan echter voorkomen dat u een bestelling doet waarvan juist de materialen niet hebben. In dit geval vragen wij ze op bij de fabriek. Dan nog kunnen wij uw bestelde artikelen binnen ongeveer twee weken bij u thuis leveren. Natuurlijk bent u er met de aankoop van de villeroy-boch tegels niet alleen. Ze moeten ook geplaatst worden. Ook dit kan door een van onze medewerkers uitgevoerd worden. Vraag dit na via onze klantenservice of in onze showroom. Hier kan u onze collectie met eigen ogen bekijken en vragen stellen aan ons personeel. Niet alleen houden wij ons bezig met de import en verkoop van onze artikelen, maar wij bieden daaromheen een uitgebreide service aan die de klanten van begin tot eind op weg helpt waar nodig. Wanneer u bij regge-tegels.nl uw villeroy-boch tegels koopt, dan profiteert u van ons totaalconcept. Deze bestaat niet alleen van de levering en plaatsing van uw tegels, maar ook uit het juiste klantenadvies en dienstverlening zoals u verlangt. Mochten er bij u veel vragen en onduidelijkheden leven, bel dan gerust naar ons telefoonnummer om meer duidelijkheid te krijgen. Voor een scherpe prijs ontvangt u bij ons de hoogste kwaliteit in combinatie met een snelle en vriendelijke service van begin tot eind waarbij u altijd betrokken bent.

http://www.regge-tegels.nl/villeroy-boch-tegels