Mijnwereldverhaal
Image default
Zakelijk

Vliegenbestrijding in huis en op kantoor

 

Vliegenbestrijding in huis en op kantoor

In de zomermaanden hebben wij hier in Nederland eigenlijk altijd wel overlast van vliegen, zowel thuis als in de tuin en op kantoor. In dit artikel lees je onder andere wat je er tegen kunt doen en welke vliegenvangers geschikt zijn. Er is een ruime keuze aan vliegenvangers en voor ieder budget is er wel een geschikte vanger te vinden.

 

Vliegenoverlast in huis

Wanneer je in je eigen huis last hebt van vliegen dan is dat erg vervelend. Een kattenstaart vliegengordijn kan uitkomst bieden. Dit houdt de vliegen namelijk wel buiten. Deze hang je voor openstaande deuren of ramen.

Een andere oplossing is een vliegenvanger. Er zijn vele verschillende muggenvangers verkrijgbaar, en je kunt onderscheid maken in elektrische, kleefplaat en vliegenlampen. Alle drie werken erg goed in het bestrijden van muggen. Wanneer je graag een apparaat op je slaapkamer plaatst, let er dan op dat je niet voor een elektrische variant kiest. Deze maakt namelijk enorm veel lawaai. Kies liever voor één met kleefplaat of voor een vliegenlamp.

 

Vliegenoverlast op kantoor

Wanneer je overlast vind op kantoor, dan raden wij altijd aan om voor een klein compact apparaat te kiezen. Het hangt een beetje van de ruimte af, maar indien je graag in stilte werkt, dan raden wij ook hier om je keuze te laten vallen op een vliegenvanger met kleefplaat of een lamp.

 

Lees hier alles over de Dazenval

 

http://www.antivliegenshop.nl

Gerelateerde artikelen

De juiste steiger voor klussen op het dak

Wat biedt Outplacement u

OR cursus met praktische en theoretische elementen