Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Wat moet ik op de hondenpenning van mijn hond zetten?

Wat moet ik op de hondenpenning van mijn hond zetten?

Denk na over wat u aan een vreemdeling zou willen meedelen als hij of zij uw geliefde metgezel in de buurt zou aantreffen. Het is nuttig om hen op hun gemak te stellen. Het is ook nuttig om hen te waarschuwen. Ik zal elk element van de hondenpenning opnoemen, van het meest tot het minst noodzakelijke, omdat sommige hondenpennings slechts zoveel ruimte bieden voor gegraveerde tekst.

De meest elementaire informatie is de naam van uw huisdier en ten minste één telefoonnummer voor noodgevallen.  Een tweede telefoonnummer voor noodgevallen is altijd handig voor het geval u niet meteen bereikbaar bent.

Primaire contactinformatie

Wie zal waarschijnlijk zijn telefoon opnemen als er een vreemd nummer belt? Misschien koopt u het hondenpenning voor uw huisdier, maar misschien is uw echtgenoot degene die zijn telefoon altijd bij zich heeft. Deze persoon moet als eerste worden vermeld. Indien mogelijk, vermeld een voornaam, gevolgd door het telefoonnummer. Het aanbieden van contant geld kan iemand stimuleren om “het juiste te doen” en contact met u op te nemen.

Secundaire contactgegevens

Dit is essentieel. Zelfs als u alleen woont, vermeld een vertrouwde vriend of familielid die de telefoon opneemt als uw telefoon in de hal ligt of kapot is.

Beloning

De realiteit is dat niet iedereen van honden houdt zoals wij. En dus zijn ze misschien niet zo geneigd om uw grote lieverd te helpen de weg naar huis te vinden. Het aanbieden van geld kan iemand stimuleren om “het juiste te doen” en contact met u op te nemen.

Persoonlijkheidskenmerken

Is uw hond een enorme teddybeer zonder een gemeen bot in zijn lichaam? Dan zou u iets kunnen graveren als, “Ik ben super vriendelijk.” Houdt uw viervoeter van mensen maar verafschuwt hij andere honden? Voeg dan “Ik hou niet van honden” toe aan zijn hondenpenning. Of, een korte combinatie kan beide bereiken, zoals “Houdt van kinderen. Achtervolgt katten.” Dit helpt ervoor te zorgen dat als iemand uw hond mee naar huis neemt, hij hem niet in een omgeving achterlaat waar iets vreselijk mis kan gaan.

Misschien is uw hond bang voor harde geluiden of wordt hij niet graag aan de linkerkant geaaid. Ze zijn net zo uniek als wij mensen, dus een lijst van relevante eigenaardigheden kan het proces minder stressvol maken voor alle betrokkenen.

Medische geschiedenis

Heeft je harige maatje dagelijks medicijnen nodig? Heeft hij een slechte heup of een ongewone allergie? U kunt dit toevoegen als er ruimte is. Het is niet iets waar je aan wilt denken, maar soms worden huisdieren gestolen.

De naam van uw hond

Het is niet iets waar u aan wilt denken, maar soms worden huisdieren gestolen. Als dit een zorg is, laat dan de naam van het hondenpenning weg. Dit maakt het moeilijker voor een would-be dief om het dier als zijn eigendom te claimen. In het algemeen helpt het toevoegen van de naam niet veel bij het oplossen van een verloren hond.

In plaats daarvan kunt u een boodschap toevoegen als “Ik ben geliefd”, die de redder vertelt dat als uw hond ondervoed lijkt, dit niet komt door verwaarlozing van de eigenaar – we weten allebei dat uw hond een beetje verwend is. Als u besluit een naam toe te voegen, gebruik dan de naam die uw hond gewend is te gebruiken. Als ze een bijnaam heeft, gebruik die dan.

Ga naar happy animal voor de beste hondenproducten!