Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Zelf installeren kachels simpel

Kachels

De mooiste kachels en haarden vindt u bij ons haardencentrum. Of u nu kiest voor het gemak van een gaskachel of het authentieke stoken van een houtkachel, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment. Op onze site kunt u de totale collectie kachels bekijken. Of kom langs in onze showroom in Hoevelaken.

Bij ons haardencentrum wordt u altijd warm onthaald. Bij ons vindt u een scherp geprijsde collectie vrijstaande kachels. Of u nu zoekt naar een moderne gaskachel of een rustieke houtkachel, bij ons haardencentrum vindt u het exemplaar dat bij u past. Op onze site vindt u het meest actuele aanbod vrijstaande kachels.

Wilt u een kachel, maar weet u nog niet welke? Neem dan een kijkje op onze site. Haardencentrum Hoevelaken heeft een zeer ruim aanbod aan kachels. Alle soorten, merken en maten zijn via ons haardencentrum verkrijgbaar. Kom gerust een kijkje nemen in de showroom. Bij twijfel of vragen, we staan voor u klaar.

De rookkanalen voor zowel kachels op gas als hout zijn geschikt voor zowel nieuwe huizen als oudere huizen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Vervolgens worden deze kanalen opgevuld met hoogwaardige isolatiematerialen. Zo bent u verzekerd van een schone verbranding zonder reststoffen in huis

Er is veel keuze uit diverse soorten vrijstaande kachels die hout gestookt of gasgestookt kunnen zijn. De kachels kunnen geplaatst worden zonder ombouw en nemen hierdoor bijzonder weinig ruimte in. Onze vrijstaande kachels geven veel warmte en zijn snel en eenvoudig te plaatsen door onze ervaren monteurs.

Kunt u de kachel niet vinden die u in de huiskamer wilt hebben staan? Kijk dan op onze site. Er is een grote kans dat u hier vind wat u zoekt. Gevonden, maar wilt u het exemplaar in het echt zien? Geen probleem, kom langs bij de showroom in Hoevelaken. U wordt uitgebreid geinformeerd en geholpen. Wie weet heeft u binnenkort wel de droomkachel in huis staan.

De kachels van ons bedrijf voegen warmte toe aan uw interieur. De sfeer van knisperend houtvuur is onovertroffen. In de showroom van ons bedrijf vindt u een uitgebreide collectie vrijstaande kachels. Kies voor een strak vormgegeven gaskachel of een originele houtgestookte kachel. Op onze website krijgt u een indruk wat Haardencentrum Hoevelaken u kan bieden.

Bij ons bedrijf hebben wij de prachtigste kachels voor u in een gevarieerd aanbod. Wij kunnen zowel gas- als houtkachels in uiteenlopende modellen leveren. Op onze website krijgt u een impressie van de kachels die wij op voorraad hebben. U vindt daar ook ons adres voor als u wilt langskomen in onze showroom.

Zelf installeren kachels simpel

Wat is dat toch gezellig wanneer het buiten koud is om binnen de kachel aan te doen. En dan niet de centrale verwarming, maar een echte hout- of gaskachel. Het geeft niet alleen warmte, maar geeft ook meteen extra sfeer aan het huis. Kachels zijn gezellig. Vooral in de winter.

Besparen op de aankoop van een hout- of gasgestookte kachel doet u natuurlijk bij ons bedrijf. Op een aantal van onze kachels kunt u tot wel honderden euro’s korting op de verkoopprijs krijgen. Alle kachels die we in de aanbieding hebben wij op onze website voor u op een rijtje gezet.

Geniet van comfort, sfeer en warmte dankzij de kachels van ons bedrijf. Al onze kachels zijn veilig, ergonomisch en worden door onze eigen medewerkers bij u thuis geinstalleerd. Zo bent u voortaan verzekerd van dat echte thuisgevoel. U bespaart bovendien op uw energierekening, want de cv gaat minder vaak aan.

Met een draaibare kachel van Haardencentrum Hoevelaken zit u er altijd warmpjes bij. U draait de kachel eenvoudig naar u toe, zodat de warmte u tegemoet stroomt. De milieuvriendelijke kachels op onze website zijn kennen allemaal een uniek design. In onze showroom vindt u daarom altijd wel een kachel die helemaal aansluit bij uw interieur.

Kachels werken zeer sfeer verhogend en brengen een bijzonder aangename warmte in uw huis. Daarnaast nemen moderne kachels niet zo erg veel ruimte in waardoor ze makkelijk zijn toe te passen in vertrekken met kleinere afmetingen. Wij van Haardencentrum Hoevelaken informeren u graag in onze showroom of bij u thuis over alle voordelen van kachels.

Bij ons bedrijf vindt u een grote collectie kachels met veel variatie. Op onze van veel foto’s voorziene bedrijfswebsite kunt u zien dat bij ons voor elk type interieur wel een prachtig model verkrijgbaar is. Modern, klassiek, vrij hangend, draaibaar, alles is mogelijk. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Ouderwetse gastvrijheid met kachels

U bent op zoek naar moderne kachels of haarden voor in uw nieuwe hotel of woning? Neem contact op met Haardencentrum Hoevelaken en raadpleeg onze bedrijfswebsite. Al jaren installeren wij kachels en haarden aan huis. Wij adviseren in rookkanalen, energiebronnen en isolatie. Kijk bij ons bedrijf.

De huidige generatie gaskachels van ons bedrijf combineren het nuttige met het aangename. Geniet van optimaal comfort en een hoog warmterendement en merk hoe onderhoudsvrij deze kachels zijn. De foto’s op onze bedrijfswebsite laten u zien dat het vlammenspel zeer realistisch is. Of kom naar onze showroom zodat u het met eigen ogen kunt zien.

Heerlijk ’s winters met een warme drank bij de openhaard zitten, nadat er net lekker buiten is geschaatst. Het zou zomaar een fijne jeugdherinnering kunnen zijn, maar met de kachels van Haardencentrum Hoevelaken wordt het snel weer realiteit. Kijk daarom snel naar onze kachels en beleef die fijne momenten opnieuw.

Niets kan wedijveren met de sfeer van een kachel of openhaard en het zacht knetterende geluid van brandend haardvuur. De warme gloed komt u nu als het ware al tegemoet. Haardencentrum Hoevelaken is het adres voor moderne en stijlvolle kachels. Wij bieden ruime keuze uit onder meer houtkachels, gaskachels en openhaarden.

http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels