Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Commercieel Medewerker Export

Commercieel Medewerker Export Binnendienst (Duits en Engels)

Wie zijn wij?

CURA Glass is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan ​​bekend om onze grote diversiteit, grote voorraad en snelle (hybride) levering. CURA Glass heeft meer dan 170 medewerkers op twee locaties.

Wat ga je doen als exportkantoor voor commerciële medewerkers?

Je staat aan het begin van een (nieuwe) carrière en wilt gaan verkopen. U kunt vanuit ons kantoor beginnen met het leren over mooie glasproducten en tegelijkertijd moet u bij ons verkoopgerichte trainingen volgen om een ​​uitstekende glasproductverkoper te worden.

Uw kantoorwerk omvat het invoeren, verwerken en verwerken van ontvangen bestellingen. U regelt het transport en transport van onze producten en alle relevante exportdocumenten en certificaten. U heeft veel klantcontactinformatie over offerte, levering, betaling en andere zakelijke aangelegenheden. Afhankelijk van uw tempo en motivatie, zult u na 1 tot 2 jaar fulltime uw markt kunnen beheren en benaderen. Is het jouw hobby? Kunnen je doelen en wijnglazen je carrière promoten? Dan zal niets of niemand u ervan weerhouden onze nieuwe salesprofessional te worden!

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en onafhankelijke persoon die voor ons wil werken. Heb je doorzettingsvermogen? Reis je graag vaak? Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan zien we je graag!

Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau (streven naar export / commercieel voordeel)

Je spreekt meerdere talen, in ieder geval Nederlands, Duits en Engels

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed zakelijk gevoel

Je bent niet bang en kunt gemakkelijk nieuwe vrienden maken

Moet u uw zakelijk Duits verbeteren? Dan zorgen wij voor een goede training!

Wat biedt CURA Glass jou?

Werken bij CURA Glass is werken voor een uitstekend bedrijf! We zijn volop in ontwikkeling en zetten ons in om met elkaar samen te werken om CURA Glass te ontwikkelen. Waarom zo goed werken bij CURA Glass?

Door de mooie en comfortabele informele sfeer voelt u zich snel thuis!

Het vooruitzicht van een vast contract

Competitieve salarisgroei

Voldoende ruimte hebben voor ontwikkeling

Carrièremogelijkheden

De beste verkoopbaan is!

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/export-manager.html