Mijnwereldverhaal
Image default
Management

Business village

Net als in de stedelijke gebieden van het land zijn er ook op het platteland tal van zakelijke mogelijkheden om te verkennen. Het grootste deel van het Indiase platteland draagt bij aan de landbouwsector, die verder helpt bij de groei van de economie van het land. Om een bedrijf te starten in een dorp, hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over strikte regelgeving, gedetailleerd papierwerk, high-end infrastructuur, geavanceerde apparatuur, enz.

 

De mensen in de dorpen leveren een bijdrage aan de landbouwindustrie of zijn vooral actief in de detailhandel, de dienstensector, de veeteelt, de handel en de verwerkende industrie. De eigenaars van micro-, kleine of middelgrote ondernemingen in de dorpen zijn niet verstoken van kansen, aangezien zij over een ruime hoeveelheid ondernemingen beschikken om te starten, te groeien, uit te breiden en te bloeien. In dit deel zullen we verder ingaan op enkele van de belangrijkste ideeën voor kleine bedrijven die op het platteland kunnen worden opgestart.

 

1. Pluimveehouderij

Voor het openen van een pluimveebedrijf is niet veel geld of land nodig. De enige taak is het fokken van kleine kuikens gedurende enkele weken, waarna ze op de markt of aan de groothandel verkocht kunnen worden. Pluimveebedrijven vereisen een initiële investering; het rendement is echter niet onmiddellijk. Daarom is het aan te bevelen deze zaak op contractuele basis te beginnen. Een pluimveebedrijf geeft twee verdiensten: vlees en eieren op hetzelfde moment.

 

2. Kledingwinkel/Boutique

De meeste dorpen liggen afgelegen van grotere steden, dus als een kledingwinkel wordt geopend in een dorp dat mensen voorziet van de nieuwste kleding kleding en kwaliteit stof, zal het een succes worden. De ondernemers zullen kledingleveranciers moeten vinden die een verscheidenheid aan kleding kunnen brengen op basis van commissie. Aangezien dorpelingen niet veel bereik hebben om vaak naar steden te reizen, zullen zij bij de kledingzaak zelf kopen.

 

3. Diagnostisch Centrum/Klinieken

Net als in stedelijke steden, zijn mensen die in dorpen of landelijke gebieden wonen ook immuun voor het oplopen van ziektes of ziek worden. De basisgezondheidszorg wordt verleend door de overheid met behulp van dispensaria, maar toch is er altijd behoefte aan gespecialiseerde diagnostische centra die behandeling kunnen bieden op lokaal niveau tegen lagere tarieven. Het openen van een diagnostisch centrum vergt niet veel investeringen. De initiële investering omvat de huur van het centrum, de kosten van de geneesmiddelen en het salaris van het personeel, samen met een geldige certificering.

 

4. Verpakt Drinkwater Franchise

Ongeacht of mensen in steden of dorpen wonen, schoon drinkwater moet voor iedereen beschikbaar zijn. Dorpen zijn hiervan verstoken door een gebrek aan infrastructuur of waterzuiveringsinstallaties. Zoet water uit buisputten of handpompen kan worden opgeslagen in grote kannen en verder in voertuigen worden vervoerd naar dorpelingen aan hun voordeur. Dit gemak wordt per pot in rekening gebracht en kan een succesvol bedrijfsidee zijn.

 

5. Elektronica & Accessoires Winkel

Technologie, communicatie en entertainment mogen niet achterblijven in dorpen, een meerderheid van de Indiase bevolking komt alleen uit dorpen. Zelfs de gedachte aan het openen van een elektronicawinkel in een klein dorp is een groot succes. Bijna elke dorpeling wil communiceren met zijn familie, dus mobiele telefoons zijn nu een noodzaak. Daarom kunnen alleen de verkoopbare mobiele telefoons in voorraad worden gehouden zonder veel investeringen te doen in een goede lokaliteit.

 

6. Opslagplaats voor meststoffen en zaden

Dorpen bestaan uit boeren en boeren zijn afhankelijk van de landbouw. Om in hun levensonderhoud te voorzien moeten dorpelingen ervoor zorgen dat hun gewassen goed worden geïrrigeerd en verder verkocht tegen goede prijzen. Om het de dorpelingen gemakkelijk te maken, kan het openen van een opslagplaats voor meststoffen en zaden van groot belang zijn. Deze handel vergt niet veel investeringen, aangezien alleen al de aankoop van meststoffen en zaden met een winkel iedereen in staat kan stellen deze handel te drijven.

 

7. Groenten en fruit Vending Shop

Dit is de eenvoudigste en meest voorkomende business voor iedereen en meestal voor inheemse dorpelingen wonen in hetzelfde dorp. Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks naar de groothandelsmarkt gaan en daar fruit en groenten kopen tegen lagere prijzen en winst maken door ze in hun dorp tegen een relatief hogere prijs te verkopen.

 

8. Kruidenierswinkel/Kirana Winkel

Dit business idee wordt op grote schaal onderzocht door bijna elk segment van de samenleving. Elk huishouden in elk dorp heeft kruidenierswaren nodig. Het openen van een ‘Kirana’ winkel is dus een van de eenvoudigste ondernemingen in India. Zoek contact met leveranciers van de producten die verkocht moeten worden, huur een winkel en begin meteen met deze business.

 

9. Veehouderij

Veehouderij betekent het fokken van geiten, kippen en koeien waarbij de kosten van het bedrijf de investering in de vorm van de aankoop van dieren en het voederen van hen omvat. Dit type plattelandsbedrijf heeft winsten opgeleverd voor ondernemers.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/