Mijnwereldverhaal
Image default
Vakantie

Camping met privé sanitair in Overijssel

Zoekt u naar een vakantiebestemming waar u echt even tot rust kunt komen, zonder direct dagen in de auto te hoeven zitten? Overweeg dan eens om uw vrije dagen in Overijssel door te brengen! Met twee nationale parken en verschillende gezellige steden is deze provincie één van de mooiste en gemoedelijkste gebieden van Nederland. Voeg daar nog een ontspannen verblijf in Vakantiepark Mölke aan toe, en uw vakantie kan niet meer stuk!

 

Vakantiepark Overijssel

Waarom is Overijssel nu dé provincie bij uitstek voor een ontspannen verblijf op de camping? Allereerst is er, zoals genoemd, schitterende natuur in deze omgeving te vinden. Er liggen in de buurt van camping Mölke maar liefst twee nationale parken, de Sallandse Heuvelrug en De Weerribben-Wieden. Alle ruimte voor prachtige lange wandelingen, kortom! Daarnaast is er in Twente en omgeving geen gebrek aan authentieke dorpjes waar u nog van de echte Twentse gastvrijheid kunt genieten. Een tripje naar Almelo, Enschede of Deventer is bovendien ook zo gemaakt, met de fiets of met de auto. Zo is er altijd genoeg te doen.

 

Camping Mölke

En wanneer u even geen zin hebt in al te veel activiteit, is er binnen het vakantiepark altijd ook voldoende te doen. Met een overdekt zwembad en een binnenspeeltuin kunnen de kinderen ook hun energie kwijt als u zelf liever niet te ver de deur uit gaat. Ook tennissen, varen, bowlen en trampolinespringen kan gewoon op het campingterrein. Dan is er nog een heerlijk restaurant, én u kunt heerlijk van de zon genieten op een heerlijk zandstrandje aan de Regge. Zo combineert Vakantiepark Mölke alles dat een camping in Overijssel maar te bieden kan hebben.

 

Camping met privé sanitair

Een laatste voordeel van Vakantiepark Mölke is de mogelijkheid om een campingplek met privé sanitair te boeken. Zo geniet u van het echte campinggevoel, maar dan zonder de smerige douches en de lange wachtrijen voor de toiletten. Dankzij het stopcontact in uw eigen privé sanitairhuisje hoeft u bovendien geen uren meer in de toilethokjes te wachten tot uw telefoon opgeladen is. Het echte campinggevoel in Overijssel, kortom, maar dan nog makkelijker. Zo hebt u gegarandeerd een heerlijke vakantie!

Wil je thuis een vakantiegevoel? Kijk dan eens naar een mooi opblaasbaar bubbelbad voor in de tuin!

https://www.molke.nl/