Mijnwereldverhaal
Image default
Vervoer en transport

Elegant en stijlvol zakelijk vervoer

Elegant en stijlvol zakelijk vervoer

Tijd is geld. Zeker in het zakenleven is deze uitspraak goud waard. Op tijd komen is daarom niet meer dan vanzelfsprekend. Maar in veel gevallen is de wijze van arriveren nog belangrijker. Als u zakelijk vervoer wilt regelen voor uw gasten zorgt u bij voorkeur voor dat dit zakelijk vervoer stijlvol is. Afhankelijk van het aantal personen dat u verwacht kunt u dit zakelijk vervoer op maat laten uitrusten. Als het gaat om één of enkele personen dan kan een Mercedes E klasse volstaan. Deze uitvoering is elegant en zeer representatief. Uw gasten zullen zich welkom voelen en uw zakelijk vervoer keuze enorm waarderen.

 

Met luxe zakelijk vervoer fris en uitgerust op afspraak aankomen

Alle chauffeurs die voor het zakelijk vervoer in dienst zijn spreken naast het Nederlands uiteraard ook Engels. Dat is wel zo prettig als uw gasten uit het buitenland komen. De chauffeer, die overigens in een smetteloos kostuum gekleed zal zijn, zal uw gasten keurig en correct in het Engels aanspreken. U kunt zelfs aangeven als u een specifieke voorkeur heeft voor de kleur van het zakelijk vervoer. De meeste taxi’s voor het zakelijk vervoer in deze categorie zijn daarnaast uitgevoerd met getinte ramen en airconditioning zodat uw gasten fris en uitgerust op de afspraak kunnen verschijnen.

 

Luxueus zakelijk vervoer of juist iets eenvoudiger

Voor nog meer luxe is het mogelijk om de Mercedes S klasse te bestellen. Ook in het geval van deze zeer comfortabel uitvoering van zakelijk vervoer geldt dat de ramen veelal getint zijn en voorzien van alle comfortabele gemakken. Deze limousine is uitermate geschikt voor executive zakelijk vervoer, directie vervoer en bruiloftsgasten. Het is tevens mogelijk om zakelijk vervoer te bestellen in de BMW serie. En als het zakelijk vervoer een keer wat eenvoudiger mag dan kunt u een middenklasser laten komen die hier bij aansluit.