Mijnwereldverhaal
Image default
Eten en drinken

Catering nodig in de regio Eibergen?

Dan ben je bij de beste catering eibergen aan het juiste adres, wij verzorgen graag de catering op uw feestje. Om uw die last in ieder geval te besparen, wij leveren ook buiten eibergen. wij van catering Eibergen beschikken over een professioneel team met veel ervaring, heeft u een dresscode voor ons dan is dat geen probleem wij houden daar graag rekening mee. Geef dit wel op tijd door zodat we kunnen  kijken naar de mogelijkheden. u kunt bellen voor een afspraak. Wij hebben de capaciteit om meer dan 150 mensen te voorzien van eten en drinken. 

Wat hebben we te bieden? 

In Principe regelen wij alles, naast het eten en de service regelen wij ook een koeling om alle hapjes koel te houden. Deze zijn trouwens ook te huur mocht alleen een koeling nodig hebben kan dat ook bij ons. Naast catering doen we ook aan live cooking, samen met onze chef maak je  dan een aantal gerechten klaar, dit is bijvoorbeeld erg goed voor teambuilding. Wij hebben ook goede contacten voor muziek. tegen overleg willen wij dan ook best de muziek regelen, denk aan een dj of een bandje. Tot slot hebben we ook zalen te huur, elke zaal beschikt over een eigen bar. Mocht u alleen de zaal willen huren dan kan dat natuurlijk ook.

Allergie of een bepaald dieet?

we hebben een ruim assortiment hapjes, die u uiteraard zelf kunt samenstellen. we zijn van alle markten thuis. heeft u personen op u feestje die een allergie hebben geeft dit aan, dan houden we daar rekening mee. zo hebben we glutenvrije hapjes, zoutarme hapjes en lactose vrije hapjes. mag u een bepaald ingrediënt niet hebben, dan zorgen we er altijd voor dat we ook iets hebben waar dit ingrediënt niet in zit. Daarnaast vermelden we er altijd bij wat erin zit, heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen.