Mijnwereldverhaal
Image default
Eten en drinken

Wil jij drank online bestellen?

Online eten bestellen doen mensen al jaren maar wist je dat je ook drank online kan bestellen? Het wordt steeds populairder om drank online te bestellen in plaats van naar de winkel te gaan. Er zijn verschillende redenen waarom mensen steeds meer drank online bestellen bij bijvoorbeeld een online winkel.

 

Ruim assortiment

De belangrijkste reden voor het online bestellen van drank is dat je keuze hebt uit een veel ruimer assortiment. Niet iedere winkel kan namelijk een heel assortiment voor drank kwijt in de fysieke winkel. Bijvoorbeeld in de Gall & Gall hier is het ene winkelgangpad veel kleiner dan de ander. Het complete aanbod past simpelweg niet in de schappen. Online heb je geen schappen nodig en bovendien is het veel overzichtelijker wat er allemaal verkrijgbaar is. Op de website kan je vaak eenvoudig filteren op wat je zoekt. In de winkel ga je vaak opzoek naar één specifieke fles die er uiteindelijk helemaal niet blijkt te zijn, in dezelfde minuten heb bij een online drankwinkel alweer een nieuwe gevonden! Stel je zoekt een goeie fles witte wijn maar hebt zelf geen idee welke je moet kiezen. In de winkel vraag je het personeel die er rondloopt maar online heeft u inmiddels al één gevonden plus waar hij vandaan komt, welke druiven erin verwerkt zijn en nog veel meer.

 

Je hoeft de deur niet uit

Drankflessen kunnen uiteindelijk veel gaan wegen en dat betekent dat je ook veel moet sjouwen. Veel mensen slaan namelijk gelijk veel in als ze naar een fysieke drankwinkel gaan. Online bestellen bespaart niet alleen veel tijd doordat je het huis niet uit hoeft, maar je hoeft ook nog eens al die zware flessen niet te tillen. De bestelling wordt namelijk gewoon thuisbezorgd net als het eten wat je bestelt. Maar er is wel een optie om de bestelling alsnog in de winkel op te halen als je dit liever hebt.

 

De korting mee pakken

Online kan je makkelijk zien welke soorten er in de aanbieding zijn. Door dit toe te voegen aan je winkelmandje kan je ook gelijk zien hoeveel korting er dan wordt berekend en hoeveel voordeliger je uiteindelijk uit bent. Hierdoor zou je weleens goedkoper uit kunnen zijn door dan wanneer je het bij de winkel zou halen.

https://www.drankuwel.nl/