Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Snel afvallen rond je buik met hardlopen

In dit artikel lees je meer over de combinatie van afvallen en hardlopen, en hoe dit je kan helpen afvallen bij je buik.

 Hardloopbroek

Een belangrijk kledingstuk voor hardlopers die willen afvallen is de hardloopbroek. De hardloopbroek heeft vele soorten en maten. Ten eerste is er de broek voor de zomer, het enige dat in de zomer nodig is van een trainingsbroek is een korte loszittende broek die licht en luchtig is. Een dergelijke hardloopbroek is voor 25 euro zeker te verkrijgen en is met deze prijs van goede kwaliteit, een minder dure korte hardloopbroek is ook eenvoudig te vinden en kan ook voor een 10 euro worden gekocht, deze beschikken vaak niet over een binnenbroek. Er zijn ook korte hardloopbroeken in omloop die van strak elastische materiaal zijn gemaakt, overweeg ook eens of dat iets voor jou is.

Goede winter hardloopbroek

Ten tweede is er de winter hardloopbroek. Zeker voor de winter is het belangrijk om over een of twee goede hardloopbroeken te beschikken, voor de winterse omstandigheden is een lange broek van elastische materiaal veel populairder, dit materiaal houd je benen goed warm.

Hardloopbroek winter

Ook lossere trainingsbroeken zijn goed te gebruiken in de winter. Het is in ieder geval aangeraden lange broeken te gebruiken in de winter, niet iedereen vindt dit nodig, maar om blessures te voorkomen is dit wel aangeraden. Voor de periodes die niet extreem koud of warm zijn is er de half lange broek, deze is zowel in losse als strakke vorm te verkrijgen.

Tip: Bij het kopen van een strakke hardloopbroek van elastische materiaal is het aangeraden om deze broek te passen!

Hardloopjack

Belangrijk voor de hardloper, vooral in de winter of tijdens koude avonden en ochtenden, is het hardloopjack. Bij het hardloopjack is vooral van belang dat deze je lichaam beschermt tegen de wind en kou. Toch moet een winterjack ook zogenaamd ademen, dit betekent het transpiratievocht van je lichaam kunnen afvoeren. Een hardloopjack van kwaliteit is belangrijk, toch kun je een goed winter loopjack al kopen rond de 30 euro, hieronder vertellen we je waar je op moet letten.

Snel afvallen buik met hardlopen

Wil je snel afvallen rond je buik met hardlopen? Lees dan snel verder en kom alles te weten over hardlopen en afvallen waarmee je snel een strakke buik kan krijgen.

Snel afvallen buik met hardlopen

Wil je dus snel afvallen rondom je buik? Is snel afvallen rond je buik met hardlopen mogelijk? Het antwoord is een volmondig JA! Je kan binnen een maand meer dan 15 kilo buikvet verbranden als je fanatiek aan de gang gaat met bewegen en sporten. De nadruk ligt hier op fanatiek want zonder dagelijkse inzet en discipline zal je de 15 kilo niet halen, natuurlijk is ook 10 kilo afvallen rond je buik met hardlopen een mooie prestatie maar voor de 15 kilo moet je net iets meer brengen dan alleen goede wil om te gaan afvallen. Hoe kan je snel afvallen buik met hardlopen?

 

Hoe kan je snel afvallen buik?

Je kan een klein beetje minder eten, een klein beetje gezonder eten en een klein beetje meer bewegen dan dat je nu doet, misschien dat je daarmee 1 a 2 kilo maximaal kan afvallen per maand, maar echt snel afvallen is het niet… Nee voor echt snel afvallen moet je zeer goed letten op je voeding EN zeer goed letten op beweging. Wat moet je doen voor snel afvallen buik? Je moet ten eerste gezond gaan eten, kleine porties en veel maaltijden per dag, omdat je bijna dagelijks sport raden we aan sportvoeding te gebruiken, dit moet het behalen van je doelstelling vergemakkelijken. Als je snel wilt afvallen zal je zeker een dieet moeten volgen. Een goed dieet kiezen is misschien wel de sleutel tot succes. Kies je een te streng dieet dan zal je niet kunnen hardlopen of sporten tegelijkertijd. Kies je een te licht dieet dan zal je niet meer dan 8 a 10 kilo afvallen in een maand, een prestatie maar het kan veel beter. Kijk op onze dieet pagina voor aangeraden diëten als je snel wilt afvallen. Een gezonde voeding is 1 deel van snel afvallen buik met hardlopen, maar we hebben nog een deel te gaan, namelijk het bewegen of hardlopen zelf.

Snel afvallen rond de buik

Snel afvallen rond je buik is bij uitstek te realiseren met hardlopen. Hardlopen is een duursport waar we gek op zijn als Nederlander, het is gratis, je kan sporten wanneer je wilt en waar je maar wilt EN je loopt lekker door de Nederlandse wijken, bossen en polders heen. Dat is niet alles, met hardlopen verbrand je zeer veel calorieën door dat je gehele lichaam wordt ingezet bij je looppas, je verbrandt veel vet met hardlopen. Wil je snel afvallen rond je buik dan raden we dus aan om te gaan hardlopen. Wil je 15 kilo afvallen dan kan je niet 1 of 2 keer in de week gaan hardlopen, bij snel afvallen hoort veel hardlopen en bewegen. Dus wat moet je doen? Dagelijks zoveel mogelijk hardlopen. Lijkt simpel, maar is het niet. Ten eerste moet je dagelijks gaan hardlopen, het is beter om dit zo lang mogelijk doen dan zo intensief mogelijk want hoe langer je loop hoe meer calorieën je kan verbranden. Dus liever 45 minuten langzaam dan 10 minuten snel. Hierdoor kan je wel 400 calorieën meer verbranden per training! Wil je echt snel afvallen dan raden we aan zeker 45 minuten te gaan hardlopen, probeer hiervan zo veel mogelijk te rennen. Ben je moe en hou je het niet meer vol, ga dan wandelen tot je weer wat energie hebt, zo blijf je calorieën verbranden EN conditie opbouwen zodat je volgende keer weer verder en sneller kan hardlopen, maar je 45 minuten vol.

Aan de andere kant moet je niet te veel hardlopen op 1 dag zodat je de dag erna geen energie hebt om te gaan hardlopen. Hou rekening met de volgende dag! En omdat je dagelijks gaat hardlopen is sportvoeding ook tijdens het hardlopen zeer aangeraden. Ook (link) goed drinken tijdens hardlopen is belangrijk, lees er meer over.

Wil je dus snel afvallen rondom je buik? Dit kan met hardlopen, diëten, sportvoeding, goed drinken en dagelijks bewegen. Ook kun je via iHerb Nederland supplementen bestellen.