Mijnwereldverhaal
Image default
Dieren

Rattenbestrijding

Geen last meer van ongedierte

Waarschijnlijk vindt niemand het fijn om ongedierte in zijn of haar huis aan te treffen. Ratten al zeker niet, deze vervelende ongenodigde gasten kunnen voor overlast zorgen en soms zelfs schade aanrichten. Ze verspreiden ook ziektes en kunnen zelfs brand stichten. Ze zijn nog erger dan muizen en zijn geen pretje om in huis aan te treffen. Daarom moet je ook zeker meteen de rattenbestrijding inschakelen als je deze dieren aantreft in je huis. Hoe vindt je ze in huis? Dit kan door bijvoorbeeld het vinden van keutels en urine. Of door het zien van schade aan kabels, voedsel etc. Ook kan het zijn dat je ze letterlijk ziet of hoort. Dit wil natuurlijk niemand, maar als je dit aantreft schakel dan meteen de rattenbestrijding in. Zo voorkom je dat het erger wordt, zoals knaagschade of brand door het knagen. Het is dan ook noodzakelijk om deze dieren te bestrijden als ze worden gevonden in de buurt van mensen.

 

Ratten zo snel mogelijk bestrijden

Als je eenmaal ratten aantreft in je huis dan moet je ook meteen rattenbestrijding inschakelen. Het is namelijk niet fijn om deze ongenodigde gasten in huis of op je terrein te hebben.Dit is waarom:

–       Ratten verspreiden ziektes

–       Ze vervuilen je woninge met uitwerpselen etc.

–       Ze veroorzaken schade door te knagen

–       Ratten veroorzaken geluid- en stankoverlast

Een rattenbestrijding service is gespecialiseerd in het weghalen van deze nare bezoekers in en rondom je huis. Schakel ze in om jouw huis ook weer schoon en vrij te maken van ratten. Bestrijding service weet hoe ze moeten handelen bij alle situaties, zoals huizen, tuinen, kippen- en konijnen hokken, boerderijen, vakantiewoningen, bedrijventerreinen en noem maar op. Wees er op tijd bij met de rattenbestrijding en voorkom dingen als overlast en schade! De bestrijders halen het probleem op een professionele wijze weg en zorgen ervoor dat ze voorlopig niet terug komen.

https://www.bestrijdingservicefriesland.nl/ongediertebestrijding/ratten-bestrijden