Mijnwereldverhaal
Image default
Dieren

Muizen bestrijden

Geen muis in huis

De angst van waarschijnlijk bijna iedereen is muizen in je huis vinden. Het is geen pretje om deze dieren in je huis als gast te hebben. Ze kunnen dingen opeten en aan kabels en andere dingen knagen. Het zijn dus geen fijne dieren om los in huis te hebben. Als er muizen in je huis zijn kun je dit aan een aantal dingen zien. In eerste instantie verraden de muizen vaak hun aanwezigheid door keuteltjes in huis. Anders vind je misschien wel aangevreten producten en kabels of misschien zie je ze zelfs wel lopen. Als je dit aantreft in huis is het wel belangrijk snel actie te ondernemen en over te gaan op muizen bestrijden. Dit kun je doen door een bestrijding service in te huren, zo bestrijd je de muizen grondig en voorkom je verdere verspreiding en misschien wel overlast door de muizen. Het is natuurlijk erg vervelend als ze knagen aan kabels, plinten, deuren en voedingswaren. Er zijn verschillende soorten muizen en sommige worden anders bestreden dan anderen, daarom is een bestrijding service zo handig. Zij weten precies hoe het moet!

 

Last van muizen? Meteen bestrijden!

Als je last hebt van muizen in huis hebt dan is het noodzaak om zo snel mogelijk muizen te bestrijden. Dit kun je laten doen door een bestrijding service bij je in de buurt. Waarom moet je zo snel mogelijk handelen? Om een aantal reden, namelijk:

  • De beestjes verspreiden ziektekiemen
  • Muizen veroorzaken knaagschade
  • Uitwerpselen en urine sporen in huis
  • Muizen planten zich snel voort waardoor een plaag kan ontstaan
  • Geluids-, en stankoverlast bij muizenplagen

Bel dus zo snel mogelijk een muizenbestrijding service als je ontdekt dat er muizen in huis zijn door bijvoorbeeld uitwerpselen of knaagschade die je ziet. Wat je kunt doen om de schade te beperken is bijvoorbeeld het voedselaanbod wegnemen, de schuilgelegenheid minimaliseren en toegangswegen blokkeren. Dus muizen bestrijden doe je nu!

https://www.bestrijdingservicefriesland.nl/ongediertebestrijding/muizen-bestrijden