Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Alles over chip-tuning

Wat zijn chip-afstemming en hoeveel zou het moeten kosten? Het klinkt als een vraag die veel antwoorden zou kunnen hebben, afhankelijk van wie je vraagt. Veel mensen kunnen je vertellen dat het antwoord heel eenvoudig is, nee, het is niet verkeerd. Anderen kunnen je vertellen dat het verkeerd is en je veel geld kost.

 

Chip Tuning is een vrij eenvoudige procedure, maar dat betekent niet dat diesel-tuning van diesel volledig onschadelijk is. Hoewel u zich niet bezighoudt met explosie met een nitro-engine, moet u ook uzelf zorgen maken met uitlaatgasemperaturen. Sommige tuners gebruiken rode brandstofinjectoren die een buitensporige hoeveelheid heet gassen bij lage toeren maken, waardoor de beperking tussen cilinders wordt verbreed. Deze overtollige gassen veroorzaken een zeer gewelddadige emissie wanneer de auto begint. Wanneer u uw auto hebt afgestemd, vraag dan de tuner af wat hij aanbeveelt als brandstofbron.

 

Een van de meer populaire vormen van chiptuning omvat het veranderen van de timing van de motor. De timing verwijst naar het precieze moment waarin de verbranding optreedt. Als u de timing verhoogt, verhoogt u het uitlaatvolume van de motor. Je kunt deze verhoogde uitlaat krijgen door de timing af te stemmen, maar wees voorzichtig om je motor te voorkomen.

 

Machtswinsten zijn een andere vorm van motorchip tuning. Deze winsten worden bereikt door het motortoerental te vergroten en het brandstofverbruik te verminderen.

Wanneer de motor op vol vermogen en brandstofefficiëntie draait, wordt minder brandstof verbrand. Vanwege die vermindering van de brandstof, heeft uw motor het potentieel om minder verliezen te maken.

 

Een motor die zijn inlaatsysteem heeft vervangen vervangen door een die een supercharger omvat, kan een aanzienlijke hoeveelheid vermogenswinsten produceren. Wanneer u een pk-toename toevoegt, wordt het een voorschot genoemd. Het is niet ongebruikelijk voor superchargers om afstemming na elke opeenvolgende toevoeging van pk. Telkens wanneer u de woorden supercharger of vooruit ziet, is het noodzakelijk dat u professionele hulp zoekt met dit soort chiptuning.

 

Chip Tuning is iets dat alleen moet worden gedaan door degenen die bekend zijn met elektronische besturingsprocessen en chipfysica. Deze individuen zijn goed uitgerust om een motor te wijzigen zonder grote revisies te doorlopen. Chip Tuning wordt meestal gedaan op auto’s met handmatige verzending. Het kan echter ook worden uitgevoerd op auto’s met elektronische besturingssystemen. Met elektronische besturingssystemen is het essentieel dat de persoon die het TUNE uitvoert, uitgebreide kennis van elektronische besturingssystemen. Als u de beste prestaties van uw voertuig wilt ontvangen, moet deze deuntje worden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance